Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie myślałeś o tym, żeby wybrać głośnik o jednak mniejszej wartości Qts?
Tak swoją drogą, to kilka dni temu sam postawiłem dipole na dwóch TVM ARN-312-00/8 .
Pasywnie. Robiłem póki co prowizoryczne próby, bo nie będzie to u mnie na stałe, łącząc te sekcje z paczkami B&W DS1. Problemem była konieczność każdorazowego dopasowania efektywności w zależności od ustawienia dipoli, bo tutaj jednak ten rodzaj obudowy jest dość kapryśny. Najlepiej pod względem zejścia grały mi ustawione blisko naroży pomieszczeń, tyle, że wtedy brakowało efektywności monitorkom, ale to naturalne. Znam te głośniki (ARN 312) na wylot, miałem je w innych rodzajach obudów i dipol ma to "coś" czego nie mają inne. A raczej nie ma, podbarwień od obudowy i lawiny modów pomieszczeniaNo i jak? Z czym to laczysz? I pasywnie czy aktywnie?
W tej sprawie zgłoś się do LuSzTi-egoZeby to uproscic i nie szalec z kosztami na gore puszcze jakiegos szerokopasmowca.