Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wyniki konkursu:
1. Miejsce oraz Yanosika GT zdobywa Pan Kamil Wróblewski.
2. Miejsce oraz rejestrator trasy NVOX JW-X8000 zdobywa Pani Joanna Wziętek.
3. Miejsce oraz 10% rabatu w naszym sklepie zdobywa Pan Tomek Staszak.
Nagrody pocieszenia w postaci postojowych żarówek LED zdobywają Pan Piotrek Jezierski oraz Pan Błażej Madziała.
Zwycięzcom gratulujemy oraz prosimy o kontakt w sprawie odbioru nagrody!
P.S. Nie zapominajcie o naszym sklepie internetowym, śledźcie nas na bieżąco a nie umkną Wam żadne okazje oraz promocje.
Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.Chodz nie jestem fanem sluchawek (chwilowo sytuacja mnie do tego zmusza) to powiem szczerze ze to zestawienie daje bardzo pozytywne wrazenia jak na ten budzet.
Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.
Bedziesz na AS?Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini.
Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.
no to za 49 zł masz Nokii ładowarkę z 2 x microusb z kabelkami http://nokiaskleponline.pl/product-pol-8336-Ladowarka-samochodowa-Nokia-DC-20-dual-microUSB.htmlkupiłem taką za 40zl i tak sobie działa i działa już jakiś czas