Jeszcze brakuje LS'a... I będzie ekipa w komplecieA powiedz mi Panie moderatorze, czy osoba która miała usunięte konto może je założyć ponownie pod innym nikiem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze brakuje LS'a... I będzie ekipa w komplecieA powiedz mi Panie moderatorze, czy osoba która miała usunięte konto może je założyć ponownie pod innym nikiem?
budki 150027 metalowy seas i 15AWX - 8900zł
O jakim modelu piszesz kolumn i głośnika?wilson wkłada głośnik za 200pln na średnie
budki 1500
głośniki 600
terminale, kable, br-y 300
zwrotki 300
30% bierze salon
zostaje 3500
z tego trzeba odliczyć koszty opakowania transportu podatki , reklamę (też np koszty audio show) , płace pracownikom , prąd ...
Będziesz się z tym bawił jak wyjdzie z tego zysk 5 stów na głowę ?
a dobrze będzie jak sprzedasz parkę w miesiącu .
Pewnie że się da tylko ile oni są na rynku ?Czyli się da
SBA 17cm .O jakim modelu piszesz kolumn i głośnika?
Dałbyś za nie tyle kasy jakby nie chciało Ci się tego budować?
Można .A powiedz mi Panie moderatorze, czy osoba która miała usunięte konto może je założyć ponownie pod innym nikiem?
Eee chyba nie..SBA 17cm .
Kolumn chyba we wszystkich stosują jeden poza tymi największymi Maxx i alexandria .
To na pewno.200zł to on kosztuje u nas w detalu, Wilson płaci za niego pewnie nie więcej niż równowartość naszych 100zł
a co w przypadku 2 osób korzystających z jednego komputera ? :blink:Regulamin zabrania posiadania 2 aktywnych kont .
ale przeglądam zdjęcia i jak widze prawie wszystkie cewki gęsiego obok siebie... to nie wiem co o tym wszystkim sądzić.