Er15 na papierze wydaje mi się podobna do 15 rewelatora.
Przecież ten ER15 nawet miedzi w napędzie nie ma. Ze strony seasa wynika, że pośród wooferów z serii prestige tylko ER18 i U18 mają cu ringi. Więc chyba daleko mu do revelatora

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Er15 na papierze wydaje mi się podobna do 15 rewelatora.
Przecież ten ER15 nawet miedzi w napędzie nie ma. Ze strony seasa wynika, że pośród wooferów z serii prestige tylko ER18 i U18 mają cu ringi. Więc chyba daleko mu do revelatora![]()
Jeśli miedź to wyznacznik jakości
szkoda bo myślałem że fajny woferek do basu na wąskie 3wayPrzecież ten ER15 nawet miedzi w napędzie nie ma. Ze strony seasa wynika, że pośród wooferów z serii prestige tylko ER18 i U18 mają cu ringi. Więc chyba daleko mu do revelatora![]()
- L16RNX - 146mm średnicyfajny woferek do basu na wąskie 3way
Te głośniki są dość ciekawe .Przypadkiem natknąłem się na schematy, prawdopodobnie wczesnych projektów SB Satori
Dla lubiących rozbierane foteczki, szkoda że jakość słaba
Mają nie tylko miedzianą tubkę przez całą szczelinę ale wystaje ona ponad nią na wysokość uzwojenia .
Po rozebraniu wygląda tak:Ciekawy jest też przekrój przez illuminatory :
albo TB W6-1139SIF w TL i trzęsienie ziemi w pokojuNa waskie 3 way mozesz użyć 18ki rewelatora
Nie wierze, ze ten glosnik zagra dobrym basem. Jest zwyczajnie za maly.albo TB W6-1139SIF w TL
Nie wierze, ze ten glosnik zagra dobrym basem
PM a Ty ćwiczyłeś W170S w TL, co sądzisz o zrobieniu na 2 sztukach wąskiego 3waya w TL. Ktoś mówił, że całkiem nieźle basują, potwierdzisz ?
Ale jest ~17cm a o takim była rozmowa przecieżNie wierze, ze ten glosnik zagra dobrym basem. Jest zwyczajnie za maly.
Myślałem o tym już, ale zrezygnowałem z nich stawiając na SCX'y. W sieci krążą takie 3W na podwójnych w170s w TL białe obudowy chyba.PM a Ty ćwiczyłeś W170S w TL, co sądzisz o zrobieniu na 2 sztukach wąskiego 3waya w TL.
Ale jest ~17cm a o takim była rozmowa przecież
Hmmm. Powiem tak: daje z siebie naprawdę zaskakująco dużo w swojej cenie
mogę Ci pożyczyć..., ale marzec, kwiecień i maj będę ich potrzebował ew. jak ktoś kupi je w sklepie i mu nie spodoba się, to w czerwcu odkupię za 80%? "dzisiejszej" cenyNa subwoofer moglbys sie nadac, ale do muzyki jako srednio sobie wyobrazam.