A jakie macie zdanie na temat specjalnych stref ekonomicznych? Tam tez zarejestrowane firmy nie płaca podatków.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja myślałem ze Bredzisław Komuruski tylko ogólnikami sypie i jego funfel Ryży w Brukseli...Korwin gada samymi ogólnikami
Czym załata powstała dziurę po tym podatku?
To kosztowałby 1złI litr paliwa kosztuje mnie ok 2zl
Tu zmiejsze, niech widza, ze zrobiłem
Zmniejszyłem podatki i mniej płaca za benzynę
Ale jebne ich z drugiej strony bo i tak kasa w budżecie misi sie zgadzać
Gdzie logika i myślenie?
Na początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...Czym załata powstała dziurę po tym podatku?
Ale ja to wiemNa początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...
Łukasz jak znajdę w zakładkach to wrzucę tu wyliczankę ile co kosztuje w 1l benzyny.
Ja bym tylko chcial miec mozliwosc wybory. A nie stosowanie przemocy i przymusu wobec mnie przez panstwo.Na początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...
Po co rozmawiac o czym, co nie ma miejsca i raczej miec nie bedzie. Szkoda czasu i miejsca
No ale 90% tych przedwyborczych bełkotów i tej całej kiełbasy nie bedzie