Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale jak są poklejone to strasznie wkurza przy wymianie.
Chodzi o te szklaki? Tez sa fatalne.HD-520?
- nie są złeChodzi o te szklaki? Tez sa fatalne.
- za to te to nie są gniazda bananowe i nawet to nie są gniazda głośnikowe. To gniazda prądowe przyjmujące tylko widełki np. do zasilaczy ( nie przyjmują nawet gołych przewodów bo nie maja otworu w gwincieMoze te http://allegro.pl/gniazdo-bananowe-g...134400888.html (GNIAZDO BANANOWE GŁOŚNIKOWE x 2 TYP9 FVat) choc ich nie znam
Na zdjeciach tego nie widac, udowodnij zatem swą teze.- za to te to nie są gniazda bananowe i nawet to nie są gniazda głośnikowe. To gniazda prądowe przyjmujące tylko widełki np. do zasilaczy ( nie przyjmują nawet gołych przewodów bo nie maja otworu w gwincie )
- za to te to nie są gniazda bananowe i nawet to nie są gniazda głośnikowe. To gniazda prądowe przyjmujące tylko widełki np. do zasilaczy ( nie przyjmują nawet gołych przewodów bo nie maja otworu w gwincie ).
Gotowy. Inwestować za dużo nie chcę a to ustrojstwo kosztuje ok.15$ z dostawą na ebayu. Za miernik z taką opcją powinienem dać kilkaset zł, więc absolutnie nie ten budżet. Stąd moje pytanie, bo jak popatrzyłem na youtubowe relacje, to nie wyglądało źle. Ale uczciwego sprawdzenia nikt nie robił.Masz, a jak chcesz gotowy, to weź jakiś multimetr z pomiarem kondów.
Mam takie u Siebie. I kosztują 4 PLN za parę a nie 20 jak na aukcji - chcesz kupićNa zdjeciach tego nie widac, udowodnij zatem swą teze.