• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

gdyby to byla kwestia 1 czy 2 ogłoszen to uwierzcie mi, ze nie bylo by w ogole tej dyskusji, problem jest powazniejszy bo niektorr ogloszenia wgl sie nie pojawiaja, niektore po kilku dniach, moderator tez czlowiek, ale jednak ta funkcja do czegos zobowiazuje jesli nie macie 5 min czasu na sprawdzenie forum kazdego dnia to moze czas pomyslec o przejsciu na emeryture

To zróbmy tak
Od jutra nie będzie działu ogłoszeń

Macie allegro czy inna tablicę

Dział ogłoszeń nie jest czymś obowiązkowym
Nie pasuje to nie używaj

I nie organizuj innym życia i na co mają mieć czas w ciągu dnia!!

To bylo do przywidzenia ze skonczy sie wielkim oburzeniem, bo po co rozwiazywac problemy, lepiej napisac "jak sie nie podoba to spier###" i tyle

Przy okazji pomiarów sprawdziłem co i jak zmienia plik kalibracyjny do mikrofonu który otrzymałem od El_liero.
Oto wynik:

nie jestem rasista jakby co

cb777bc4551a8efad38f4f5b6fe7ae7d.jpg

Za to to:

"Bronisław Komorowski, bezpartyjny (popierany przez Platformę Obywatelską) (chyba WSI)

Prezydent poinformował nas, że nie bierze udziału w żadnej debacie przed I turą wyborów"
ma głębszy sens i prowadzi do rozwoju kraju i pokoju.

Nie kolego. Stajac do debaty bedzie jeden przeciwko wszystkim, to jasne ze wszyscy kandydaci beda go cisnac, a to nie jest sprawiedliwa debata.

oj PM pobudka, co żeś wąchał a coś pił?:)
o jakiej sprawiedliwości ty gadasz i gdzie? w mediach typu TVP ? w ciągu ostatnich kilku miesięcy komor 7 razy gościł w tym programie, jego adwersarze z zasady po jednym razie!!! (za czasów sld się aż takie gówno nie zdarzało!!!!)
skłaniam się tu raczej do poglądów brencika (oczywiście tylko tych wyrażonych w poście 7694 :))
tu ostatnia ustawka: http://wpolityce.pl/polityka/241820...morowskiego-sytuacja-jak-z-misia-zobacz-wideo

W sumie miałem zamiar nie głosować ale jak widzę co odpierdziela gajowy to chyba pójdę i zakreślę byle kogo, byleby mniej na komora było. On jest jest bardziej żenujący niż żarty Strasburgera

Powrót