• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

U mnie w bezpośrednim porównaniu z 8955 wygrał usher
Kombinowany w roznych obudowach
Od 55l br do małej oz

Bardziej zróżnicowany niz tiw

Nie we wszyskich mi sie podobał
Ale wiem co mozna z niego zrobic
Wiec wiem jak potrafi zagrać

Juz niedługo bedziemy robic cos z tych co lezą u mnie
Wtedy posluchasz

Panowie, potrzebuję cyrkiel do frezarki na gwałt.
Może ktoś wyjeżdża na wakacje i nie będzie takowego używał i mógłby pożyczyć?
Mógłbym nawet odkupić jeśli był by na sprzedaż.

Chodzi o cyrkiel o wymiarach standard z tego tematu: http://diyaudio.pl/showthread.php/14026-grupowe-zamowienie-cyrkli-do-frezarek-rozpoznanie-tematu
Paweł wyjechał właśnie na wakacje i teraz nie mam skąd go kupić.

Wcześniej miałem cyrkiel DIY pomysłu Pawła, ale się zepsuł... zrobiłem drugi, niestety tym razem mi nie wyszło. Teraz potrzebuję coś mocniejszego.

Mam cyrkiel nieuzywany, ale chyba na szerszy rozstaw do frezarki BOF. Musialbym zmierzyc ile tam jest i ile Ty potrzebujesz.

Na długo potrzebujesz ?

Tak naprawdę to potrzebował bym na kilka godzin aby wyfrezować dziury we frontach.
Po urlopie dopiero bym frezował dziury w monitorach, a do tego czasu to zdążę kupić już od Pawła (chyba).

Zrobiłem nowy, jutro się okaże czy jest OK.

Pytałem bo jeśli nie na długo to mógłbym wysłać jak coś. mam wersje standard i potrzebować bede dopiero za 2 tyg

Ten nowy cyrkiel działa, więc nie muszę pożyczać.
Dzięki za odzew :thumbup:

10463070_1646788645552342_8602050386613060984_n.jpg

Powrót