• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Jimy-Adi ja korzystałem z usług TS. 4 i 2 warstwowe pcb u nich zamawiałem. Pcb byly złocone jak i cynowane. Jakość bardzo dobra, trudno się do czegoś przyczepić. Jak Ci nie zależy na czasie to "poluj" na promocje u nich. Można dokumentację zrobić bardzo tanio w takiej sytuacji. Na stronie internetowej piszą co i jak.

taz A korzystales moze z opcji prototypu czy odrazu seria? Bo dostalem informacje ze z tymi prototypami to u nich tak na prawde ciezko, a i jakosc wybiorcza.

Jest to potencjometr 4 sekcyjny 2 tarczowy, wyprowadzenia pinow od lewej strony to slizgacz kontroli barwy, poczatek tarczy, slizgacz volume, koniec tarczy, pkoniec tarczy, slizgacz volume, poczatek tarczy, slizgacz kontroli barwy

Granat, patrz na to:

https://www.youtube.com/watch?v=RZnyTpt8Rpg

No to już przegięcie aby tak ludziom ściemniać.
Kto się na to złapie? Chyba tylko amator.
Z drugiej strony amator nie powinien się łapać za nagłaśnianie czegokolwiek, więc i ten sprzęt nie powinien stać razem ze sprzętem PA.

Ale podsumowując, mamy tutaj sprzęt który gra liniowo jak i gra jak Hi-End.
Wychodzi na to, że chyba ten Pan nie wie co to znaczy że system PA gra liniowo jak i nie słyszał sprzętu Hi-End.

No, ale może się mylę...

LDCURV500S2_3.jpg

Cena 8tyś zł. za parę.

I nie chodzi mi o to że to nie gra, tylko o to jak to jest promowane.
Jest to bzdura po prostu.

Ostatnia edycja:
Mam problem z dostępnością pręta okrągłego PA38 średnicy 60mm. Potrzebuję tylko 100mm. Niestety nigdzie nie mają. Jedynie co znalazłem to centrala Investy, ale tylko w 6m sztangach.
Ktoś cokolwiek, gdziekolwiek?

Super. Dzięki za info :).
Spróbuję napisać czy mają na stanie. Jeżeli by nie chcieli wysłać tak małej ilości mógłbym na Ciebie liczyć ? :)

W nowej Elektronice praktycznej pojawił się kit - Przetwornik audio DAC z AD1955, może komuś się przyda.

Powrót