• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Panowie, nie ma mowy o żadnych tabletkach i gumach. Idzie nowa era, tzw dobra zmiana, mamy się rozmnażać jak żółtki, a jak już będzie nas więcej jak ruskich pójdziemy na nich i ich w końcu załatwimy. I tyle w temacie.

A proszki przeciwbólowe to nie jest przypadkiem większe ryzyko bez nadzoru lekarza ?
Zdaje mi się że nie, ale się nie znam. Lata obserwuje biorące i stwierdzam że hormony to wielka siła. A to jest bomba hormonalna. Rozpierducha na parę miesięcy.

Echo1 no i placisz swoja karta podajac jej nr, date i 3cyfrowy kod zabezpieczajacy przy podpisie. Bank Ci przewalutuje i spokoj.

Bo dupa to nie zabawka

Rozumiem, że Ty uprawiasz seks tylko i wyłącznie w celach prokreacyjnych?
Poza tym może nie specjalnie uważałem na lekcjach biologii ale zdaje się, że z "dupy" to dzieci nie będzie :P

Ja rozumiem ludzi, dla których dzieci są najważniejsze, ale trzeba też zrozumieć ludzi, dla których tak nie jest. Jak już pisałem - żyj i daj żyć innym :)

Ostatnia edycja:
Ty wszystko odbierasz osobiście?

Przesłanie było proste
Aby myślec jak sie cos robi

A słowo "dupa" użyte było jako chodnikowe określenie atrakcyjnej kobiety
Przykład "patrz jaka fajna dupa idzie"

Napisane dla zobrazowanie a nie żebym utożsamiał sie z tym powiedzeniem

Macie jeszcze kilka fotek z tostera :) skurczybyk ma tylko jedna pare tr. sterujacych w klasie A a grzeje sie jakby cala koncowka pracowala w tej klasie :) 52 stopnie w spoczynku lapie, pod obciazeniem mozna nim ogrzac niewieliki pokoj :)

co to za pacjent?? mi kilka aukcji odpadło:angry: ostatni był Sony TA-F870ES poszedł za 520 euro :( teraz może się w końcu uda i kupie srebrnego Sony TA-F770ES

Dobry, chciałbym zakupić kabelki do kolumn głośnikowych 10M(2x5M). Myślałem że przy takiej długości 2x2,5mm2 będzie dobrym rozwiązaniem chociaż z drugiej strony odległość duża, a mocy mało może 1,5mm2. Pytanie u kogo zamówić. Nie chcę się bawić w jakieś "m = 10zł",ale chciałbym 100% OFC.

Powrót