• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Fusion 360 cad i cam wbudowany. Darmowy przez 30dni chyba że jesteś studentem to 3 lata chyba. Produkt autodeska.
Po za tym to nie będzie takie hop siup. Musisz znać możliwości maszyny jakimi frezami będziesz obrabiać, oprogramowanie maszyny. Bez tego ani rusz.. sam g cod to tylko część sukcesu.

Wysłane z mojego Mi-4c

Ostatnia edycja:
To chyba te zewnętrze krzywizny tylko ci interesuje ? Bo środek to pięknie z pod cnc nie musi być w zasadzie, wg mnie...

Wysłane z mojego Mi-4c

Jestem po drugiej stronie Gdyni na mierzei helskiej a bas tłucze z Openera jak zwariowany :-) w linii prostej będzie jakieś 20 km :D

Jaki w miare sensowny powerbank polecicie o pojemnosci 5000-10000mAh ?

Fajnym rozwiązaniem jest powerbank USB na 4 X akumulatorki AA (Verbatim, Maxel itd)- ładujesz na przykład 4xAA Sanyo Eneloop (2000-2500mAh) i masz bardzo wydajne, uniwersalne ładowanie na długo. Poza tym można używać od biedy zwykłych baterii AA.
Wada to duży ciężar całości i spore wymiary.

mam power bank z cyfrowego polsatu
nie wiem czy da sie go kupic, ale odkad go dostalem to jeszcze nie udalo mi sie go rozladowac ;)

Powrót