• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Trochę wyobraźni:
Na swoim koncie milion konstrukcji których nikt nie widział. Suma wynosi "Pałac Kultury i Nauki w Warszawie". To jak wpakujesz milion konstrukcji do domu ? Chyba wielkie schronisko pod Pustynią Nevadą i nikt nie widział ale zmieściło.

Wyobraźni?
Wyobraźnie to ja mam, za to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem :)

Nie na temat...
Panowie, sytuacja z kolegą jest taka trochę "dziwna" (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) i nie wiem czy na miejscu jest naskakiwanie na niego, bo przecież krzywdy nikomu nie robi. Pamiętacie cina z Audiohobby?

Nie na temat...
Panowie, sytuacja z kolegą jest taka trochę "dziwna" (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) i nie wiem czy na miejscu jest naskakiwanie na niego, bo przecież krzywdy nikomu nie robi. Pamiętacie cina z Audiohobby?
Ależ oczywiście możemy o czymś nie wiedzieć. Ale nie zmienia to faktu że Michagm powinien zmienić styl swoich ,,oceno-wypowiedzi''. Dopiero co przyszedł, a już ludziom błędy wytyka. Niech pokaże co zrobił z audio w swoim życiu to może i podejście do niego się zmieni.

Ja nie jestem w temacie.. Dobry jesteś dabyl używasz tagu offtopic w spam poście :D:D

Nie na temat...

Cin, to na koniec nawet tutaj się przeniósł ;), ale jego schematy również tutaj nie zdobyły uznania.

Michagm może i ma jakąś wiedzę, ale głowa wysiadła od nadmiaru tej wiedzy. Takie przypadki też znam. Nieżyjący już konstruktor komputera Mazovia też tak miał. Znam też człowieka co zaliczył studia ale głowa ucierpiała i na psychotropowych jedzie. Takie życie. A wypowiedzi Cin157 można poczytać na Audiohobby lub pod nickiem 78Marek Audiostereo. Poza tym wypowiedzi są zbieżne ich chaosem. Dotyczą tylko różnych tematów.

Powrót