• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Panowie, czy jest tu ktoś mieszkający w UK, kto mógłby kupić coś na ebay-u i wysłać do Polski? Chciałem dokonać takiego zakupu, ale sprzedawca (sklep internetowy z siedzibą w UK) nie wysyła towaru do Polski.

Gdzie kupię takie wtyczki???
Gniazdo CD w radiu.
935aecd10ddb2466ccd5464213f882f7_1542926462.jpg

885daa07a3d925104c4aa787b406b10e_1542926511.jpg

Podobne do mini din 8, z tym że nie daję głowy czy piny nie są lekko inaczej porozsuwane względem siebie, zobacz na all...

Z mojego doświadczenia promocje w polskich sklepach to często próby pozbycia się jakichś zalegających bubli.

Z mojego doświadczenia promocje w polskich sklepach to często próby pozbycia się jakichś zalegających bubli.

A to bardzo ciekawe...
Więc powiadasz że nowy ceramik SB to bubel? :) (jest w promocji, a u dystrybutora jest dopiero kilka, kilkanaście dni).

Co innego gdy w środku miesiąca nagle jest promocja na głośniki danej marki (i tu możesz mieć rację), to można by się zastanawiać, ale nie gdy jest ogólnopolski dzień promocji (w Polsce), a w danym sklepie na wszystkie głośniki z oferty.

Po za tym, jest coś takiego jak gwarancja, której brak czarnego piątku nie dotyczy.

Ostatnia edycja:
Więc powiadasz że nowy ceramik SB to bubel?

Chodzi mi o towar niepełnowartościowy mający wady albo używany.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Po za tym, jest coś takiego jak gwarancja, której brak czarnego piątku nie dotyczy.

Sprzedawca liczy na to, że klientowi nie będzie się chciało zgłaszać reklamacji. Na sąsiednim forum był udokumentowany zdjęciami przypadek jak jeden ten sam głośnik kilka razy był zwracany i ponownie sprzedawany następnej osobie.

Jak swego czasu kupowałem SB-ki w Polinku bez promocji, to akurat były to nówki i nie miały śladów montażu, jak jest gdzie indziej nie wiem, aczkolwiek kupiłem jeszcze przed momentem, gdy ceny SB trochę się obniżyły (koło rok temu).

Najlepszego zdrowia i sprzętu z okazji andrzejek życzy wszystkim forumowym andrzejom andrzej , będzie się działo.

Powrót