stomatolog poczeka kolejny miesiac 
250zl :crying:

250zl :crying:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
[/COLOR]mam zla wiadomosc - skonczyly sie dla mnie tanie plyty
zwolnili znajomego pilarza. a reszta pracownikow to oszuci i naciagacze! nie mowiac o partaczu pilarzu...
jedyne co mi zostaje to kupowac cale arkusze i jezdzic do znajomego to ciac![]()
Choć nigdy nie lubiłem Tonsili,to jest to dosyć przykre:
https://plus.google.com/photos/113257607024145107178/albums/5674550955552536481?banner=pwa
A szkoda, człowiek wykształcony i inteligentny wyrabia sobie zdanie na podstawie opinii obu stronNie wchodzę na takie strony![]()
Znam punkt widzenia tej stronyA szkoda, człowiek wykształcony i inteligentny wyrabia sobie zdanie na podstawie opinii obu stron
Mnie akurat mało interesuje ten fakt (to lżenie Pani Radwańskiej). (tak dyplomatycznie mówiąc)Ale TVN i GWno prawda już nie...
Tu nie chodzi o sam fakt że żydki im naubliżały ale o zachowanie mediów. Gdyby byłaby to odwrotna sytuacja przez tydzień byłoby głośno o polskim antysemityźmie i Bóg wie czym jeszczeMnie akurat mało interesuje ten fakt (to lżenie Pani Radwańskiej). (tak dyplomatycznie mówiąc)
Więc mnie nie rusza, że nie wspomniały. Zresztą i tak nie oglądam i nie czytuje w.w. źródeł info.
Obawiam się, że jednak nie wieGdyby byłaby to odwrotna sytuacja przez tydzień byłoby głośno o polskim antysemityźmie i Bóg wie czym jeszcze