• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Ok, czyli zgodnie z zasadami naszego forum gadajmy o guośnikach. I tu pojawia się odwieczne pytanie-rozmiar, ma znaczenie?

Dzisiaj, tuż przed wyjściem z pracy zasłyszałem kawał:

Rozmawiają kobiety - przechwalają się długością męskości swoich mężczyzn:
Pierwsza - piętnaście
Druga - dziewiętnaście
Trzecia - osiemnaście
Czwarta - siedem...
Trzy pierwsze popatrzyły po sobie i z uśmieszkami stwierdzają:
- siedem? phi...
na co czwarta odpowiada:
- nie phi, tylko fi

Aczkolwiek uważam, że opowiadanie kawałów w towarzystwie jest śmieszne najwyżej do czwartego z kolei, więc może skończmy... albo chociaż zróbmy kilkudniową przerwę :D

Panowie a ja tam idę fazą pokręcić :P
jednopolowkowy_generator_fazy

hm, hm, hm... zauważyliście, że forum już dawno nie zwisło? Jak myślicie, wytrzyma do środy?... Czwartek?... robimy zakłady?... Ja mogę być bukmacherem, zainteresowanych proszę o wysyłanie esemesów o treści "środa" lub "czwartek" pod numer 0-700-zwis...* :P

*Koszt jednego esemesa to pierdylion juanów + VAT + abonament ertevau

Nie wiem czy wydaje mi się ale przez diyaudio.eu nie da się wejść(do tej pory tak wchodziłem) i teraz trzeba wchodzić przez diyaudio.pl jak kiedyś...

Zona wracająca z zakupów zauważa na drzwiach kartkę "sprzedam żonę 700zl"
Zbulwersowana pyta męża: "Jak to 700 zl ?!"
Maz odpowiada: " No zobacz (pokazuje kartkę z obliczeniami); 100 kilo żywca po 5zl i obrączka złota 200"
Na drugi dzień Maz widzi na furtce ogłoszenie a na nim "sprzedam męża CENA 1.50 zl"
Maz wkur-wiony mówi do zony: "Za 1.50 chciałabyś się mnie pozbyć?!"
A zona na to: "no tak, dwa jajka- 1zl i rurka bez kremu 50 gr"

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały, że nie ma znczeania, w jaikej kleojności napsziemy lietry wenątrz wryazu,
blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae
pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobomu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść.

I w ten sposób czytam ok. 500 wyrazów na minutę :).

Powrót