Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie to samo tutaj niegdyś pisałem, ale widać te "wzniosłe" i "piękne" wartości (nacjonalizm, faszyzm, antysemityzm, homofobia, itd.) JKM każą czytającym krytykujące go teksty go bronić, przy czym owi obrońcy uskuteczniają podobny bełkot.Najsmutniejsze jest to, że te i podobne brednie Korwin-Mikkego czytają młodzi ludzie, wchodzący dopiero w dorosłe życie dla których facet z muszką jawi się jako autorytet.Rodzi się pokusa i pycha dla tych, którzy nagle zaczynają „rozumieć” nauki Korwina. Pycha, bo przecież poprzez zrozumienie tego, co podaje guru, młody człowiek myśli sobie, że staje się lepszy od innych, przestaję być w gronie tych 90% gorszych - tego tępego L**du (jak pisze Mikke) czy motłochu jak piszą za nim jego wyznawcy - tylko dołącza do rozumnej elity. A reszta po prostu nic z tego co mówi i pisze Mikke nie rozumie. Nie rozumie, bo nie dorasta intelektualnie.
Jako żart, może nawet zabawne.JKM na prezydenta!
Bo dla większości ludzi sport to nie walka z własnym ciałem, to nie pokonywanie własnych słabości. Dla takich ludzi, którzy sami guzik wiedzą o sporcie i nie ma w nich ducha sportowego, to chęć oglądania jak najlepszych rezultatów, oraz w efekcie wyścigu koncernów farmaceutycznych sponsorowanych przez nasterydowanych oszustów. Sam sport mniej ich obchodzi. Ot co.A swoja droga, to ciekawe czemu rezimowa telewizja poraz kolejny nie pokazala zmagan niepelnosprawnych sportowcow? Czyzby oni tez nie chcieli tego ogladac? A moze stwierdzili, ze spoleczenstwo nie bedzie zainteresowane ogladaniem paraolimpiady i nadawanie nie bedzie oplacalne?
Znowu uogólniasz. Nie można wszystkich tych sportowców, którzy startują w "normalnej" olimpiadzie, wrzucać do jednego wora, jako oszustów wspomaganych sterydami. Szczerze mówiąc nie interesuję się specjalnie sportem (powiedział bym, że tylko okazjonalnie... nad czym, przyznam, ubolewam), więc nie wiem jak to w rzeczywistości wygląda, ale ufam, że wielu - przeważająca większość tych sportowców, którzy na najważniejszych zawodach w swoich dziedzinach sportowych zdobywają wysokie miejsca - odnoszą te sukcesy nie dlatego, że są naszpikowani sterydami, tylko właśnie dzięki swojej ciężkiej pracy i poświęceniu. Wiem, że pomijanie paraolimpijczyków w mediach i "niemówienie" o nich jest mocno dla tych ludzi krzywdzące - tym bardziej, że jak pokazują statystyki, osiągają lepsze wyniki niż pełnosprawni sportowcy. Do tego na swoje sukcesy zapewne niejednokrotnie muszą ciężej pracować niż ich pełnosprawni koledzy. Niemniej jednak nie uważam, żeby był to wystarczający argument aby sportowców z pierwszych stron gazet traktować jako potencjalnych oszustów nafaszerowanych chemią.w efekcie wyścigu koncernów farmaceutycznych sponsorowanych przez nasterydowanych oszustów.
Nie można wszystkich tych sportowców, którzy startują w "normalnej" olimpiadzie, wrzucać do jednego wora, jako oszustów wspomaganych sterydami. Szczerze mówiąc nie interesuję się specjalnie sportem (powiedział bym, że tylko okazjonalnie... nad czym, przyznam, ubolewam), więc nie wiem jak to w rzeczywistości wygląda
Bo dla większości ludzi sport to nie walka z własnym ciałem, to nie pokonywanie własnych słabości. Dla takich ludzi, którzy sami guzik wiedzą o sporcie i nie ma w nich ducha sportowego, to chęć oglądania jak najlepszych rezultatów, oraz w efekcie wyścigu koncernów farmaceutycznych sponsorowanych przez nasterydowanych oszustów. Sam sport mniej ich obchodzi. Ot co.
To są te 2,5 sek różnicy między średnio wysportowanym studentem popijającym codziennie piwko i jedzącym pizze a sportowcem codziennie katującym się godzinami na treningach
Oczywiście że gościu ma klasę tylko czasami palnie coś nieprzemyślanego a media zrobią zlepek jego wypowiedzi, okraszą swoim komentarzem i później się dowiadujemy że JKM obraża kogoś tam (jak sprawa z niepełnosprawnymi sportowcami). A wystarczy tylko sięgnąć do źródeł (blog p. Janusza, opinie niepełnosprawnych sportowców). A pamiętacie jaką burzę wywołał TVN po wypowiedzi o Grodzkim-(ej) http://www.youtube.com/watch?v=d6_t_GMetos Przecież powiedział tylko to co sądzi większość zdrowego społeczeństwa...Kurde, JKM u Lisa pokazal klase Coraz bardziej lubie tego faceta.