A mnie wkurzają powtórki na NG, wszystkich kanałach discovery czy na comedy central chociażby. Ciężko jest oglądać ileś razy to samo. Nawet mój ulubiony program czyli fani czterech kółek powtarzany za dużo razy się przejadł.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapomniałeś, na kogo głosowałeś?Do tego palikot i jego ludzie ze swoimi antyklerykalnymi pomysłami dodatkowo mącą
Zapomniałeś, na kogo głosowałeś?.
Jakiś czas temu obszernie opisywałem ten oczywisty dla mnie, typowy, zawsze występujący schemat, jak ludzie jednego, czy drugiego pięknie bełkoczącego wychwalają w naiwnej i dziecięcej wierze, że ten coś zmieni i jak są strasznie rozczarowani, gdy okazuje się, że wszystko to bujda, choć jest to tak oczywiste, że trudno mi w tę ludzką elementarną naiwność uwierzyć. Ale oczywiście zawsze wtedy ludziska się kłócą. No cóż, pisałem wtedy, widząc, jak niektórzy dyskutanci tego nie rozumieją, że czas pokaże kto ma rację. Wypada mi więc teraz tylko napisać: a nie mówiłemCóż, kto mógł przewidzieć, że to będzie jedyny obszar ich sejmowej działalności
Wypada mi więc teraz tylko napisać: a nie mówiłem .
Sygnatura użytkownika benek161:Tacy narodowi "patrioci" trafiają czasem do nas na praktyki - to zwykłe neutralne światopoglądowo ogrodnictwo (...)
O zgrozo, wszystko się zgadza. Poglądy, poparcie dla ONR i MW, to ogrodnictwo...Benek161, powiedz mi, że to nie ty, bo biorąc pod uwagę nasze relacje, zaczynam się baćOgrodnictwo i Architektura Krajobrazu![]()
O prawdziwych Polakach (a może "Wolakach", jak sugerował Kaczyński?): http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj...wiadomosc.html
Historia lubi się powtarzać. Droga Hitlera do władzy była podobna i z podobnymi ludźmi...