• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Wyszedł bym sobie na rower,zazwyczaj wtedy kac mi przechodzi,ale tak wieje że jest to jakieś nieporozumienie...

U mnie jest pięknie,od rana słońce i parę chmurek na niebie... ale kurde ten wiatr :/

a u mnie wprost przeciwnie - piekna sloneczna pogoda ;)
jak sie siedzi/stoi na sloncu to jest super. szkoda ze jak zawieje robi sie zimniej

ja na rower nie wychodze - odpoczywam dzisiaj a pozniej pomiary ;)

Hermes, gdzie najczęściej jeździsz? Mam jeszcze niedosyt, nowe narty testowałem tylko 2 dni :( Jakiś przedłużony weekend chętnie bym w górach spędził...

Przeważnie Lubomierz jak jade z Krk. Jak jestem u Babci w beskidzie żywieckim, to Pilsko i przygraniczne stoki jak Rachowiec itp.
Na Słowacji czasem na Wielkiej Raczy

Jest troszkę kilometrów, ale wyciąg super. Mógłby być troszkę dłuższy, ale stromizną nadrabia

zalezy od forniru
na jednych wystarczy 80, na innych trzeba skonczyc nawet na 320-400
zazwyczaj wystarczy 80 -> 120-150

Zawsze kończę 220, zaczynam wysoko, przeważnie 150. Między szlif lakieru 360-400 ale stosuję papier na gąbce, jest bardzo delikatny. Tego typu:
papier-scierny-na-gabce-ca331.jpg

No tak, ale jak się przyklei fornir to zostaje trochę, i na zdjęciach Pawła widzę że ma klocek polerski - o to pytam. 150 jak bym olchę tarł to pewnie z 2h bym to robił ;)

a gdzie nabyłeś taki klocek z papierem ? widziałem na zdjęciach taki czerwony masz ?
w sklepie ogolnobudowlanym. to jest przeznaczone go szlifowania gladzi gipsowych

150 jak bym olchę tarł to pewnie z 2h bym to robił
olcha jest o tyle wredna ze bardzo gesta i niestety musisz zakonczyc papierem 240-360 i to trac bardzo delikatnie!
zaczynam zawsze 80, przy jatobie nawet musialem 60
80, potem 120-150 i koncze 220-240 lub nawet jeszcze wyzej

Czyli normalnie szlifować też nie możesz? Podpinasz odkurzacz i po temacie.

Powrót