Dzicz z dzungli ! gorzej jak zwierzęta.
Już kogoś kuło w oczy...Materiał odrzucony. Wideo zostało usunięte z powodu naruszenia regulaminu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzicz z dzungli ! gorzej jak zwierzęta.
Już kogoś kuło w oczy...Materiał odrzucony. Wideo zostało usunięte z powodu naruszenia regulaminu
"Ja się urodziłem katolikiem" i co ?.a dwa, ciekawe co byście pisali jak byście się urodzili Islamistami
Może być też w drugą stronę jak Francuzi będą mieli w końcu dość.Z drugiej pewnie się boją że oszołomy w turbanach zaczną odpalać ładunki i sterroryzują kraj.
"Ja się urodziłem katolikiem" i co ?
Teraz jestem szatanistą
Moim zdaniem prościej, a z zachowaniem sensu się nie da. Jeżeli uważasz inaczej, proszę o wskazówki, jak mój dziwny język przełożyć na zwyczajnie prosty.piszecie dziwnym językiem, zamiast zwyczajnie prostym
A to takie dziwne, że każdy myśli wyłącznie po swojemu i mierzy sprawy swoją miarką? Ktoś potrafi inaczej? Jeżeli to miało znaczyć, że wszystkie poglądy są równo warte bo względne, to co taka refleksja wnosi, prócz rozmydlenia przedstawionego problemu? Mowa była o konkretnych obawach, o obronie przed pretensjami i roszczeniami imigrantów islamskich do porządkowania naszego świata podług ich wygody i upodobań. Zdaje się, że u siebie jakoś szczególnie im się nie podobało, skoro stamtąd uciekli? Jakim więc prawem chcą nam zapaskudzić nasz świat? To nie my u nich.... to oni u nas.Punkt widzenia bla bla bla itd. itd...
szatanista znaczy się bezbożnikNie chcę się kłócić, ale nie ma (prawdziwych) szatanistów w Polsce, przynajmniej ja o takich nie słyszałem. Po za tym, jeśli mówisz serio, to czy możesz napisać po co Tobie to? bo z założenia szatan jest zły..
szatanistą więc jesteś jak jaJa jestem w duszy ateistą,
(żeby było śmieszniej to)u nich
...u nich porzucenie wiary karne jest śmiercią
gwoli ścisłości; jako to !? Przecież szatan to też bóg....szatanista znaczy się bezbożnik
jestem w duszy ateistą
szatanistą więc jesteś jak ja
szatanista znaczy się bezbożnik
Ateistyczni szaataniści
Moim zdaniem prościej, a z zachowaniem sensu się nie da
Proszę, jak religia może upośledzić mózg: http://www.youtube.com/watch?v=6d0lF6NKUlg
50% posta nie dotycząca, lub odbiegająca od tematu.
Wyp. Maxa z wczoraj: