Najwieksza sztuka jakich jest rozmiarow?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak coś to wpadaj na łowy
---------- Post dodany o 07:38 ---------- Poprzedni post o 06:39 ----------
Poczytałem trochę i w zasadzie to szkoda tego węża. Prawdopodobnie padnie z głodu, teraz jak tak pomyślę to wczoraj wydawał się dość anemiczny, nie uciekał jakoś szybko. Powoli przepełzł ze środka piwnicy (po tym jak otworzyłem drzwi) w róg i wpełzł na ścianę tak jak widać na zdjęciach. Ehh...ktoś nie dopilnował.
Najwieksza sztuka jakich jest rozmiarow?
Jak dobrze, że już w offtopicu nie nabija się licznika...
Comandante W cokolwiek piszesz, robisz to w takim stylu, że zawsze pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Skąd Ty bierzesz pomysły na te posty ![]() | ![]() |
Pewnie, że tylko tak, no przecież wstawiłem odpowiednią ostrzegawczą gębę. Żółta taka.do czegoś konkretnie pijesz czy tylko tak
Hm, celne pytanie. Jedyne wyjaśnienie, to że ja to z natury taką przyczajoną, strasznie śmieszną bestią.Skąd Ty bierzesz pomysły na te posty
Więc każdy moze sam ocenić czy użytkownik/dana wypowiedz bedzie dla niego merytorycznie istotna.
Dla mnie ta ilośc postów jest nieistotna.
Czy ktoś z Was składał PIT drogą nieelektoniczną (listem)? Zastanawiam się co ze zwrotem podatku, w ubiegłych latach składałem przez internet i pieniądze doszły błyskawicznie, a w tym roku nie ma jeszcze śladu...