Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Więc dbam o bezpieczeństwo forum.
Waloos bo taki gosc jak ty jest ewidentnie widoczny!
eśli nie to, to w takim razie co powoduje zainteresowanie tym ile i co piszę ?
zgadza sie a słowo jakies jest tu słowem kluczWedług moich kryteriów jakieś posty tematyczne mam
źle to odczytujeszBezpieczeństwo ? Ja ostatnio odnoszę wrażenie, że "nowi" na forum nie są mile widziani i za wszelką cenę część "starej" społeczności stara się ich pozbyć. Nic wam się nie podoba, przyjdzie młokos i pyta się o rzeczy oczywiste, źle bo nie przeczytał artów, ktoś pisze coś w offtopie, źle bo w ogóle pisze, sytuacja z dzisiaj: nowy user wyraził swoje zdanie w poście "tematycznym", dostał info, że ma małą wiedzę i powinien się douczyć zanim się wypowie, czyli ogólnie znów źle. W takim razie co nowy może pisać ? Z moich rozważań wynika, że nic nie może, no chyba, że ma dyplom z inż. dzwięku, akustyki, elektroniki czy tym podobne.
Wcześniej napisałeś, że nie interesuje Cię liczba postów, widzę tutaj brak konsekwencji bo w takim razie czemu jestem widoczny? Jedni użytkownicy mogą dużo pisać, a inni nie ?
Ponowię pytanie, bo to że jestem widoczny nie jest satysfakcjonującą mnie odpowiedzią.
zgadza sie a słowo jakies jest tu słowem klucz
źle to odczytujesz
odpowiedzi na niektóre pytania są tak proste, że wystarczy kilka kliknięć w arty na głównej stronie i wszystko wiadomo
po coś chyba te arty powstały, ktos spędził nad tym dużo czasu, zeby nowym było łatwiej
a jeśli "nowemu" (to twoje okreslenie) nie chce sie nawet poswiecic chwili by tam zajrzec to co sie dziwisz?
konsekwencja jest
cały czas są widoczne twoje offtopowe wpisy
jest ich tyle, ze nie da sie nie zauwazyć
i nie tylko ja to zauwaażyłem (jak sam dobrze o tym wiesz)
ja odwrócę pytanie
w jakim celu tu jestes?
EDIT: Sorki, że czekałeś tak długo na odpowiedź, musiałem odejść od kompa ![]() | ![]() |
Jak dobrze, że już w offtopicu nie nabija się licznika...
Waloos bo taki gosc jak ty jest ewidentnie widoczny!
Zasilanie w spoczynku +-100V można tym spawać... :biggrin:
Tylko uważaj co byś nie ogłuchł![]()
Pewnie, że tylko tak, no przecież wstawiłem odpowiednią ostrzegawczą gębę. Żółta taka.
Ale skoro trzeba bardziej serio to powiem, że kryterium jakościowe, jakim są rangi przypisane ilości postów logicznie kłócą się z kryterium ilościowym, jakim jest sama bezwzględna ilość postów: są posty i posty. To chyba oczywista oczywistość, a czy uważam sprawę za realny problem? Nie, jednak nie. Ale śmieszne jest śmieszne, sorry Winnetou.
Na szczęście system nie posunął się tak daleko, by osobnikom rangi mniejszej nie przysługiwało prawo do podważania opinii osobników rangi większej, oceniam więc, że rzecz nie ma znaczenia, lokalny folklor, takie nieszkodliwe towarzyskie nieporozumionko .
I've got the power
Fakt sugeruje, ale popatrzmy kto będzie podatny na te sugestie: osoba która na forum zagląda nieczęsto, leń któremu nie chce się sprawdzić znalezionych informacji i je potwierdzić czy też po prostu przelotny user, który wejdzie żeby znaleźć opinie o głośniku czy kolumnach.Duża ilość postów sugeruje i nie mija się wiele z prawdą , że dany użytkownik ma odpowiednia wiedze w danej dziedzinie i może pełnić funkcję forumowego autorytetu.
Wysokotonówki się spawaA to od kiedy tak wysokim napięciem się spawa?