• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Wiem jaka jest różnica..dziękuję za wykład, na moim mega super komputerze nie wyświetlę obrazu w innej rozdzielczości niż 1330..stąd napisałem o większym monitorze :) Mając na myśli - gdybyś przeczytał dalej - "full hd" na 32" - więc imho inną rozdzielczość.

Ja tak tylko dla pewności, czy zwykłe trafo toroidalne różni się czymś od takiego do halogenów? Można halogenowego użyć do zasilania wzmacniacza?

Przykrył farba żeby uzyskać efekt starego mebla. Nie wiem jak sie taki styl nazywa ale widziałem już meble podobnie wykończone. Co nie zmienia faktu że raczej mu to nie wyszło co poniekąd sam przyznaje
Could have done it better though.

Panowie, kto mi powie co ten gość zrobił z tym fornirem i po co?
:)
Pomalował na biało, po prostu.
Coś słabo mu wyszło to postarzanie, ale ja myślę iż okleinę dał jako podkład, przeszlifował, zabielił/pomalował na biało i już. Dzięki takiemu zabiegowi zachował biały kolor kolumn i pewnie widoczną strukturę drewna.
marian pomaluj cienko kawałek drewna białą farbą, to zobaczysz efekt - będzie białe od farby, ale będzie też widać słoje drewna.

Jest chemia do drewna/forniru firmy CLOU bardzo profesjonalna. Wypełniasz słoje pigmentem szlifujesz potem dajesz drugi kolor wszystko tamponami ze szmatki i na to nawierzchnia bezbarwna wynik odbiega od tego tu przedstawionego o niebo drugi pigment można wytrzeć miejscami do forniru i dołożyć trzeci kolor . Można szaleć do woli kolorami .

Kiedyś były gazetki typu "zrób to sam" czy coś takiego. Tam był artykul jak wybielać czy rustykować drewno gazetami, gąbkami itp. Na pewnio na youtubie są też takie filmiki, ale takie rzeczy to lubią chyba tylko amerykańce ktorzy nie potrafią nawet domu ładnie umeblować tylko zawalają starociami.

Powrót