Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam wzmacniacz samochodowy kenwooda , tabliczka znamionowa lekko zatarta - niewiele widać, czy znacie jakiś sposób na sprawdzenie co to był za model ?
Przejrzyj płytkęMam wzmacniacz samochodowy kenwooda , tabliczka znamionowa lekko zatarta - niewiele widać, czy znacie jakiś sposób na sprawdzenie co to był za model ?
...ale w czym widzisz problem, bo nie za bardzo rozumiem?No i co? Genialny układ, też potrafi zagrać, a zdanie że nie brzmi gorzej niż klasa AB pojawia się nie tylko w Polsce.
A może kolega odłożyć na bok swoje ekscesy i czytać ze zrozumieniem? Gdzie pod moimi słowami widzisz "jedyny słuszny wzmacniacz to.."?Dla mnie to nie problem, bo chcę testować różne rozwiązania, ale rozwala mnie podejście pod tytułem jedyny słuszny wzmacniacz.
Pokaż mi konkretnie gdzie widnieje informacja o tym, że jestem wyznawcą tylko Accu. Mi się wydaje, że to Ty kolego masz problem ze sobą w kwestii Accu a nie inni, którzy go słuchali i polecają.Żeby nie było, pytałem o bardzo różne wzmacniacze, a i tak tematsprowadził
się do wyznawania boskości Accu.
Dolphin123 to wyznawca lampek.Widziałem jego choinkę.Nawet lampki choinkowe zrobił z EL34,oczywiście w PP:biggrin:Pokaż mi konkretnie gdzie widnieje informacja o tym, że jestem wyznawcą tylko Accu. Mi się wydaje, że to Ty kolego masz problem ze sobą w kwestii Accu a nie inni, którzy go słuchali i polecają.
A może kolega odłożyć na bok swoje ekscesy i czytać ze zrozumieniem? Gdzie pod moimi słowami widzisz "jedyny słuszny wzmacniacz to.."?
Pokaż mi konkretnie gdzie widnieje informacja o tym, że jestem wyznawcą tylko Accu. Mi się wydaje, że to Ty kolego masz problem ze sobą w kwestii Accu a nie inni, którzy go słuchali i polecają.
To polutuj coś wreszcie a nie fandzolisz jedno i to samo.Żeby nie było, pytałem o bardzo różne wzmacniacze, a i tak tematsprowadził
się do wyznawania boskości Accu.
Nie mniej odniosłeś się do moich słów i zarzut był skierowany do mnie. EOT | ![]() |