• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

pojechalem dzisiaj ze skierowaniem zarejestrowac sie do ortopedy (silne bole biodra po wypadku sprzed roku)
rejestracja na maj! :D

A ja głupi oddałem znajomemu amplituner, korektor i tuner AM za darmo...

A, i dorzuciłem M9010 z dorobionym HXPro i dbx-em...

Ostatnia edycja:
A mój "Radzio" stoi w szafie i czeka... aż wygram w lotto i kupię wielki dom :lol: bo póki co, kolejka sprzętu na "salony" długa - na szybko policzyłem - jest siódmy :P

mialem to!

wzmacniacz bardzo przecietny, bardzo czule zabezpieczenia i czesto sie wylacza

ale za to kaseciak byl super! nagrywal na kasety z jakoscia mp3! czyli duzo lepiej niz oryginalne kasety!

Sam amplituner, korektor i tuner AM to groszowe sprawy, ten CD tak podwyższa cenę (jak by to nie wiadomo co było a to zwykły monokit Philipsa jaki jest obecny w odtwarzaczu za 50zł...)

Ktos mi już dziś właśnie psiał o tym CD ;p właśnie co w nim takiego? przecież tam panuje ekstremalna bieda jak w najniższych modelach Sonego, Technicsa czy Denon, dźwiękowo też zapewne ten sam poziom.

Za taką kasę to można kupić CDP X559ES i starczy jeszzce na zapasowy laser ;p

Pomysł fajny, jednak niejako robota naszych forumowiczów pomaga im sprzedawać głośniki bo są gotowe projekty na wyciągniecie ręki:)

Nie na temat...
Mnie trochę razi w oczy taki marketing, bo gdyby te projekty udostępnili na swoim serwerze, pytając wcześniej o to LuSzTiego to nie było by to nic złego. Choć patrząc z drugiej strony, jak ktoś trzeźwo myślący decyduje się na budowę kolumn i wydatek grosza, to odpowiednio wcześniej zrobi przegląd internetu i pewnie trafi na DIYaudio i przytoczone projekty.

Myślałem że LuSzTi zaznaczył że nie zezwala na komercyjne wykorzystanie projektu. No chyba że sie zgodził. Link w tym sklepie nie jest wcale dobrą reklamą diyaudio.

Nie na temat...
Myślałem że LuSzTi zaznaczył że nie zezwala na komercyjne wykorzystanie projektu. No chyba że sie zgodził. Link w tym sklepie nie jest wcale dobrą reklamą diyaudio.

Ale oni nie czerpią z tego żadnych korzyści majątkowych, sami tych kolumn nie tworzą, więc tutaj sie nie ma do czego przyczepić. Poza tym, z tymi dopiskami pod projektami to jest trochę ściema w mojej opinii. Z tego co mi się wydaję to forum to domena publiczna, prawda ? Czyli wrzucając tutaj coś, każdy może z tego korzystać bez ograniczeń, bo projekty nigdy tych praw autorskich nie miały...niestety ale, żeby takie nabyć należałoby złożyć wniosek patentowy, albo przynajmniej opublikować wyniki swoich badań w jakimś czasopiśmie.

może któryś z modów przeniesie te kilka postów gdzie indziej, bo ni jak się mają do projektu i tylko śmiecą :)

jakieś skrzynki i giętarki są ;)

---------- Post dodany o 20:54 ---------- Poprzedni post o 20:34 ----------

laboga było :)

Powrót