• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

mam pytanko jak podłączam głośnik to prawidłowo powinno membramę wypchnąć ?? a co jeśli nie wypycha i nie wciąga??

chyba coś ze wzmacniaczem bo na lewym kanale jest normalnie a na prawym membramy ani nie drgną

Ostatnia edycja:
pod wzmacniacz a na prawym kanale membrama nie reaguje ale grac gra normalnie moze byc jakies zwarcie ??

---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 16:53 ----------

Jutro go rozkrece moze jak wyjscia wymienialem to cos poknocilem

---------- Post dodany 15.03.2014 o 04:35 ---------- Poprzedni post 14.03.2014 o 17:44 ----------

A zanim go rozkrece ma ktos jakies pomysly?? Co to moze byc ??

---------- Post dodany o 19:20 ---------- Poprzedni post o 04:35 ----------

Zmierzylem miernikiem I na prawym kanake jest 0,13ohma a na lewym 4,14 co to moze byc??

Ostatnia edycja:
Panowie, szukam wtyk jack stereo 3,5 do grubych przewodów, widział ktoś coś takiego dobrego jakościowo i w rozsądnej cenie? Alledrogo przejrzałem i nic mi nie wpadło w oko.

Ten nie jest do grubych przewodow. Chyba bym wolal uzyc duzego jacka i wysokiej jakosci przejsciowki na maly jack. Lutowanie przewodow do tych malych jackow to jakas katorga.

Panowie, szukam wtyk jack stereo 3,5 do grubych przewodów, widział ktoś coś takiego dobrego jakościowo i w rozsądnej cenie? Alledrogo przejrzałem i nic mi nie wpadło w oko.
Właśnie zajrzałem na forum bo mam dokładnie takie samo pytanie :D

---------- Post dodany o 13:16 ---------- Poprzedni post o 13:14 ----------

Lutowanie przewodow do tych malych jackow to jakas katorga.

Eee, można ładnie zrobić, trzeba uważać aby nie prżegrzać bo wtedy kicha. Problem w tym że trudno wcisnąć przewód 6mm.

Mam parę cinchy vitalco i są całkiem niezłe. Te z avt mogą być niezłe, zakładając że maja na stanie.

Powrót