• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Będę stosował zabiegi lecznicze wedle mych możności i zdolności ku pożytkowi chorych, broniąc ich od uszczerbku i krzywdy.

Odebrać możliwość wykonywania zawodu. Jeśli jakikolwiek lekarz przyjmuje takie bzdury i olewa przysięgę Hipokratesa to nie powinien nigdy zostać lekarzem.

Ale oni przeciez zostają lekarzami nie po to by leczyć
Zeby trzepać kase
Oczywiście nie wszyscy...... zeby było jasne

Ale mało juz jest lekarzy z powołaniem

Znam lekarza ktory ma 82 lata i jeszcze leczy
Ludzie zapisują sie do niego na 1-2 lata do przodu
Polskiej klasy specjalista
Jak zagłada w historie choroby u pacjenta to sie ostro denerwuje co oni wyprawiaja

5s7gsdkmnhqcui8rn4hf_1401569640.jpg

dzisiaj mialem mala niespodzianke w domu :D
nie wiem jak i kiedy wlecial. wydaje mi sie ze siedzial tu od wczoraj
na szczescie doszedl do siebie i odlecial ;)
jerzyk

Zaczął się "sezon" :razz:

-Można zrobić ciszej, bo ludzie w ogródkach narzekają!?
-Na razie mamy próbę!!!
-A potem będzie ciszej?!!!
-Nie, potem będzie głośniej!!!

:D

Sa osoby ktore "lubia" matematyke? :) Z pewnoscia tak. Potrzebuje pomocy z zadaniem drugim, a w zasadzie to zapisania funkcji w postaci parametrycznej. Reszta to "bajka" ;)
w4fu0g1r57jxsvs7tgz7_1402077421.jpg

Studiujesz Mate? :) Szeregi furiera ostatni raz widziałem na 3 lub 4 roku. Fiu fiu fiu :) Jak znajdę chwile to zerknę w książki bo z głowy już nie pamiętam tych schematów. Na kiedy to potrzebujesz?

Elektronike ale to przykladowe zadania z matmy na kolo ;) Kolo we wtorek, jak napisze to na 4 to na egzaminie tylko calki podwojne i rownania rozniczkowe. 1,2, 4 zadanie jest na 3+ .Z drugim i czwartym juz sobie poradzilem. Pierwsze tez nie wydaje sie trudne, latwe calki dla wspolczynnikow wychodza, kwestia uporzadkowania tego na koncu. Jedyny problem mam z zadaniem numer 3. Probowalem to wyznaczac z zaleznosci wspolrzedna srodka masy x= moment statyczny po y przez mase odcinka. Problem w tym ze nie wiem konkretnie jak ten moment wyliczyc ;/ Wszystkie wzory jakie znalazlem sa dla stalej gestosci liniowej.

Przez ostatni kawalek czasu przestudiowalem na smierc plytoteke dire straits. Podpowiecie mi na jakich artystow grajacych podobne klimaty warto zwrocic uwage?

Tak wiem ze są juz długi czas na rynku, natrafiłem na temat przypadkiem.
Zaciekawiło mnie tylko na ile ten dźwięk się poprawi na serii i ichnich programach ;)

Te programy dedykowane pod samochod sa tak samo przydatne jak rock, pop, hall w popolarnych wieżach ;)

Powrót