• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

wczoraj w sklepie widzialem dobra promocje na kawe ktora pije... nadal mialem sporo kawy, ale cena zachecila
wracam do domu i tak sie przygladam...
owumbop2666lckipfljd_1413395176.jpg

specjalnie kompresuja dla biedronki czy co?

Jak masz dobrą wagę to zważ ;)
A jak nie ma różnicy, to zadzwoń, poskarż się, może dostaniesz roczny zapas kawy w ramach zadośćuczynienia ;)

no wlasnie nie mam wagi :/
ale chyba z ciekawosci pojde do sklepu gdzies zwazyc :D
tylko musze zainwestowac w nowa paczke z biedronki

Jestem pewny, ze się zgadza
Watpię, zeby robili tak głupi przekręt
Oni i tak mieli juz spaprana opinie

Nie musisz kupować
Wejdź do sklepu i zważ
W biedronce na owocach tez masz wage

Ja ogólnie polecam oglądać gramaturę i pojemność kupowanych produktów w dyskontach. Wiem, że pewnie większość osób zdaje sobie z tego sprawę, ale warto o tym przypominać. Niby ten sam produkt, ale może się różnić. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to ketchupy z pudliszek z lidla i carrefoura. Podobna cena, ale w lidlu więcej. Takich przykładów dużo jest.

Wiem, że hameryki nie odkrywam, ale gdyby ktoś się jeszcze nie nadział to uprzedzam z dobrej woli :)

Ja ogólnie polecam oglądać gramaturę i pojemność kupowanych produktów w dyskontach. Wiem, że pewnie większość osób zdaje sobie z tego sprawę, ale warto o tym przypominać. Niby ten sam produkt, ale może się różnić. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to ketchupy z pudliszek z lidla i carrefoura. Podobna cena, ale w lidlu więcej. Takich przykładów dużo jest.
podobnie robia sami producenci
np ptasie mleczko znanych producentow. kiedys w opakowaniu bylo 500g, a teraz 380-330g!
ale cena bez zmian i ludzie na to tylko zwracaja uwage

podobnie czekolady - 90g i cena konkurencyjna nagle sie robi :p

Nie wklejam tego do mojego tematu o odsłuchach... niech lepiej to zniknie w spam poście.
Tak wyglądają odsłuchy po 4 latach intensywnej pracy i hardcorowego przechowywania w niedogodnych warunkach (driver przestał grać więc trza było sprawdzić co się stało):

Robił/słuchał ktoś DACa na tda1541? Dostałem tą kostkę wraz z paroma pierdołami (SA7220, SA7210), poczytałem trochę, kusi mnie żeby zrobić sobie przetwornik do kompa :P Ciekawie się czyta opowieści audiofilów :) Parę gotowych projektów w necie jest...
Nie wiem, czy jest sens robić nowy wątek..

Powrót