• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

tak te gniazda są OK. Są minimalnie gorsze od takich samych ale z czarno czerwonym oznaczeniem. Cena jest dobra - podpytaj tylko o ich długość bo takie same są w 3 długościach montażowych.
"POKRYTE 24 KARATOWYM ZŁOTEM" - to naturalnie jest kłamstwem powtarzanym i powielanym na wszystkich aukcjach tego typu są wykonane z mosiądzu (stop miedzi z innymi metalami) złoty czy tez inny kolor takich gniazd uzyskuje się np. przez patynowanie jak jest tutaj to już chyba tylko żółtki wiedza :) kupuj śmiało

Potwierdzam.Miałem tanie kable alpharda takie w transparentym niebieskim oplocie to był gruby i całkowicie miedziany ;)

Wszystko fajnie, tylko dlaczego te wtyki nie maja wtykow na wsuwki? Tylko jedynie możliwość lutowania, chyba ze czegos nie widze.

od strony obudowy?
no niestety tego nie posiadaja...
ale zawsze mozesz przytulowac do oczka o wsunac pod srube ;)

Mam wielką prośbę. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek materiały dotyczące tranzystorów unipolarnych, obliczanie punktu pracy itd... to prosilbym o PM. Nawet polecenie jakiejs ksiazki, tytulu ktora mozna kupic/sciagnac bylo by swietne ;)

Mysle ze nie specjalnie bylby szczesliwy gdyby nieznany studencik zadzwonil z takim zapytaniem ;) Jesli bedzie mial czas i mozliwosc to pewnie sam cos napisze [emoji14]

Wchodzę dzisiaj do sklepu elektronicznego w celu zakupu kondensatora rozruchowego do silnika, patrze leża w koszyku wymieszane różne to mieszam/szukam i jak nie pizdnie mnie prąd! Większość była nierozładowana, dobrze że były małe bo max. 30uF ale przecież każde dziecko może tam bez problemu wsadzić ręce... :>

Powrót