• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

A ja jestem jednym z tych ktorzy pewnie za zycia sie nie dowiedza czy to prawda. Albo byli albo sciemniają.

To tylko Twoj wybor. Rozumiem, ze Ciebie przekonaloby tylko to, jak sam bys tam polecial. Mimo to jest tyle dowodow i wyjasnien, ze nie ma sensu dalej drazyc tego tematu. Jesli nie wierzysz, a chcesz sie zaglebic w temat, to proponuje troche sie tym zainteresowac.
Podobnie ludzie wierza, ze Elvis zyje, albo ze amerykanie sami wyburzyli WTC. Takich bredni jest pol internetu i trzeba tylko chcec znalesc te wlasciwie informacje.

Cytat Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
A ja jestem jednym z tych ktorzy pewnie za zycia sie nie dowiedza czy to prawda. Albo byli albo sciemniają.
To tylko Twoj wybor. Rozumiem, ze Ciebie przekonaloby tylko to, jak sam bys tam polecial.
Nie wiem czy to takie wszystko oczywiste.
Tak mamy myslec.
Filmy daja do myslenia:
https://www.youtube.com/watch?v=SFPiwnVL9ic
https://www.youtube.com/watch?v=ifx0Yx8vlrY ewidentnie widac radosc i emocje, ewidentnie widac ze to sa ludzie ktorzy wrocili z ksiezyca. NIe bez potrzeby siedzielei 2 tyg w izolatce po wyladowaniu. Gdzies musieli sie nauczyc wszsytkiego co gadac, jak sie zachowac itp.

Albo ze wysokie podatki sa OK, albo ze ZUS nas nie okrada, albo ze UE to istna zyła złota itp itd. Ludzie juz tak sie przyzywczaili do tego ze sa manipulowani ze juz nawet tego nie widza. No ale do tego jestesmy tresowani.

Jak ktos chce znalesc "dowody" teorii spiskowych, to je znajdzie, nawet na sile.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Cos dla niedowiarkow i milosnikow teorii spiskowych.

A Dżordż co ma małego busza i firma Controled Demolition patrzy i sie smieje...
Budynej nr 7 tez sie wybuchnął od pożąru którego nie było w nim...

NIe bez potrzeby siedzielei 2 tyg w izolatce po wyladowaniu. Gdzies musieli sie nauczyc wszsytkiego co gadac, jak sie zachowac itp.

Brencik, rozumiem że uważasz ze człowiek nie stanął na księżycu.
W takim razie udowodnij to.
Ja nie muszę wierzyć w to że wylądowali, tak samo jak w to że nie wylądowali.
Piszesz coś, więc mniej na to dowody.
Dziękuję, dobranoc.

Zapewne znów zalinkujesz jakiś filmik z YT... a od siebie nic... ciekawe.

Jestę królę

c1aa0a0ef6299209dfac74b18aff7125670718de_1430037841.jpg

Powrót