Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kaowiec.brencik ty taki nasz forumowy spec od propagandy jesteś
Kukiz opiera swój program na jednomandatowych okręgach wyborczych a to co pokazały wczorajsze wybory w UK to że one się niezbyt sprawdzają (co mówił zresztą Korwin na debacie). No ale i tak lepeij zagłosować na niego niż na Komora czy Dudę.dobrze że kukiz idzie w górę
Panowie, zauważyliście od kilku dni jakieś problemy z YouTube?
Chyba gazeta, ale nie czytuje bo to tuba propagandowa PO.Brencik, jest cisza wyborcza.
GreenPIS?Zieloni, reagujcie!
Całe szczescie ze tych leśnych dziadków juz nie ma.Juz zgłosiłem do PKW
Nie mam. Nie prowadze działanosci gospodarczej. A po drugie uwazam ze zarabianie na jakis klikanaich to jest ponizej godnosci normalnego czlowieka, z tego nie ma dobrobytu bo to nic nie wnosi do gospodarki, dobrobyt jest z wytwarzania dóbr a nie z klikania.brencik ja się czasem zastanawiam, czy Ty nie masz firmy zajmującej się nabijaniem wyświetleń.
JEdynie moga zrobic dobrze platformie zwanej przewrotnie obywatelską przez to ze mniej ludzi obejrzy filmy pokazujace prawde.dopracowują żeby chodziło na każdej platformie.