Wsadź jeszcze różnicowoprądowy (z większym prądem upływu?)koszt niewielki, a licho nie śpi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ze starymi można jeszcze kombinować. Te nowe jak nam pozwolily zakładać a było to 10 lat temu to już nam koleś mówił że nie da się i że licznik zapisuje sobie każde grzebanie przy nim jak kiedyś np zamianę faz i inne okladania magnesami. Później przy odczycie zdalnym wysyła ładnie podsumowanie a kara później ładnie leci. Stare choć duże miały swoje plusy![]()
no wlasnioe nie takie tanie. doloze z czasem bo i tak juz nie malo kasy poszlo...Wsadź jeszcze różnicowoprądowy (z większym prądem upływu?)koszt niewielki, a licho nie śpi.
Tylko ze to licznik 1 fazowy a Paweł ma tam siłę
Życie wyceniasz na 100zł? Czekin dobrze mówi, z prądem nie ma żartów, zwłaszcza przy takim starym sprzęcie. Mi kiedyś różnicówka życie uratowała (właśnie przy remoncie). I tak robisz, najwyżej poczekaj miesiąc czasu, za jakiś czas nie będzie Ci się chciałono wlasnioe nie takie tanie. doloze z czasem bo i tak juz nie malo kasy poszlo...
Panowie nie macie wrażenia, że z "Budowanie na ekranie" robię się trochę śmietnik z dyskusjami na milion tematów? | ![]() |
Nie na temat...
Hm nie wydaje mi się, komentowane są bieżące prace które są wklejane, ale to moja opinia ![]()
Akurat nie chodzi mi tylko o temat warsztatu. To trwa od dłuższego czasu. Kiedyś dyskusje szybciej były ucinane i przenoszone do osobnych wątków. | ![]() |
Rozumiem że to aluzja do moderatorów