• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Mam pytanko. Czy jest jakis sposób aby zamontowac końcówki mocy do radiatora alu, nie przewiercając go na wylot? Śruby samogwintujące też chyba musiałyby wyjść na wylot aby dobrze chwyciły. Ktoś zna jakiś sposób?

Ostatecznie przewiercę i dam jakieś ładne imbusy między żeberka radiatora

Musialbys miec przynajmniej 5-6mm gwintu wkreconego aby polaczenie bylo pewne, w innym wypadku niestety tylko na wylot i skrecenie nakretka z drugiej strony

Oskalpowałem monitory z terminali:drool:
reszta dojdzie w środę :) pasują elegancko akurat przechodzą przez blachę:thumbup:

Gratuluje zakupu :) mialem ostatnio czarna 870 ale szampan wyglada nieziemsko :) teraz mu dobrac dobre towarzystwo i mozna cieszyc sie muzyka :)

Gratuluje zakupu :) mialem ostatnio czarna 870 ale szampan wyglada nieziemsko :) teraz mu dobrac dobre towarzystwo i mozna cieszyc sie muzyka :)

Dzięki :) w grę wchodził tylko szampan :biggrin: co do towarzystwa to myślę nad CDP-X 555 ES może jakiś wyższy model ale to się zobaczy ile funduszy pochłonie ''demon od Ravena''

Panowie, potrzebuje:

2SA1106 & 2SC2581 - 2 pary mogą być z demobilu, byle oryginał
2sa1106 & 2sc3298 - 1 para , gdyby SA był zielony było by idealnie

Pozdrawiam

Powrót