• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Niech żyje Alphard . :)

"Adzik" na pewno zasługuje na miano najbardziej strolowanego :) o mało z krzesła nie spadłem ze smiechu :) :) :) :) .
Nie będe tłumaczył dlaczego :) .

Mam na tym portalu jeszcze 15 kont, załozonych w róznych odstepach czasu od powstania tego portalu .
. Zanlezienie ich jest niemozliwe, zbanowanie tego konta jest raczej bezcelowe .
Logowanie do nie których robie że stałej alokacji dla zmyły. Moderacji życze powodzenia w szukaniu :) ;) .
Juz za pewne prubowali zablokowac mi pisanie z tego konta - smieszne .

Adzik szykuj sie za jakis czas znowu cie stroluje. Ale bardziej podstepnie niz z watkiem o alphardzie :) .

Grozisz mi czy mnie straszysz?
Masz w tym jakiś cel?
Czy po prostu lubisz bez sensu utrudniać życie i psuć atmosferę forum.
Znajdz sobie inne, bardziej pożyteczne zajęcie.

nie ma to jak jawne przyznanie sie do lamania regulaminu

nie rozumiem takich ludzi - nudzi ci sie? trzeba miec nieslychanie nudne zycie zeby tak sie bawic

Nudne życie ? prędzej jego brak.

Nie wiem dlaczego jego konto jeszcze nie jest zablokowane. Skoro ma więcej kont to niech się bawi, po co mu ułatwiać

UWAGI MODERATORA
Kolego lonik, prośba o zmianę formy i brak prowokacji po powrocie z przymusowego odpoczynku. Mam nadzieję, że 5 dni wystarczy. Takie posty nic nie wnoszą a zaoszczędzimy nas wspólny czas i miejsce na serwerach na tego typu posty. Z góry to dziękuję.

Kolego lonik, prośba o zmianę formy i brak prowokacji po powrocie z przymusowego odpoczynku. Mam nadzieję, że 5 dni wystarczy. Takie posty nic nie wnoszą a zaoszczędzimy nas wspólny czas i miejsce na serwerach na tego typu posty. Z góry to dziękuję.

He HE , Nie mam już czasu na zabawe w kotka i myszke z wami, ale za jakis czas kto wie .
Marios - sam sie dałes wkręcic z tym założeniem watku

He HE , Nie mam już czasu na zabawe w kotka i myszke z wami, ale za jakis czas kto wie .
Marios - sam sie dałes wkręcic z tym założeniem watku

Szczerze Ci współczuję. Mam nadzieję, że się wyleczysz i z Twoją głową będzie wszystko w porządku.
Trzymaj się zdrów i nie wracaj na to forum.

Jakie przekonanie że odwalilło sie spektakularną akcję, niebywały żart, jakieś trolowanie :D Reaguje się na to nie dlatego że niby dało się wkręcic i komuś głupio, tylko że wygląda to załośnie, śmieci nawet w wątku spam post.

Guwno wiecie,Kolejny Trol to Adrian Surel!

Pozdro lolnik!!

Alphard górą!

- - - - - aktualizacja - - - - -

Paweł Szkoda to też Trol Gwałci chłopców!!

Mam jeszcze kilka kont

Sławomir.dyll
ergo300
waluch\

itd

Bardzo nie ładnie, że posługujesz się nazwiskami na forum publicznym. Takie oskarżenia również są nie na miejscu.
A wracając do innej sprawy. Szanowny kolega kiedy zamierza mi zaległą paczkę wysłać?

a to ty jestes ten caly arwas? czy jeszcze inny swir?

i po co zdradziles inne konta? moglismy obstawiac :D

Ten cwaniaczek to również Infozswiata/GampAudio/Fandzwieku/fartpoland/Maygayver ... można wymieniać bez końca.

Ostatnia edycja:
Powrót