• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Wesołych Świąt, ja nie pracuję poza paroma mailami i jednym przeszukiwaniem starych maili ^^
Ale pozdrawiam tych co muszą.

musze sie leczyc!
wrocilem ze swiat... wydalem zdecydowanie za duzo kasy, ledwo mi starczy na jedzenie do konca miesiaca...
a kupilem kolejny wzmacniacz! :D
nawet nie wiem po co mi to! :lol:

musze sie leczyc!
wrocilem ze swiat... wydalem zdecydowanie za duzo kasy, ledwo mi starczy na jedzenie do konca miesiaca...
a kupilem kolejny wzmacniacz! :D
nawet nie wiem po co mi to! [emoji38]
Nie przejmuj się z nie jesteś sam, do mnie już jedzie nowa frezarka i wyrzynarka ;D

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

4bc84bcd656900057e2a3f0913581287_1492708449.jpg

Bądź tak łaskaw i sprawdź, czy działa ci sensor pulsu (aplikacja Samsung Health), ponieważ u mnie nie działa a testy w trybie debugowania normalnie przechodzi. Nie ma to jak kupić telefon za taką kasę gdzie sensor nie chce działać... Najwyżej pójdzie na zwrot, chociaż mam cichą nadzieję, że to błąd programowy.

Z drugiej strony kopiowałem wszystko ze starego telefonu. Razem z ustawieniami, więc mogło się coś spieprzyć w czasie kopiowania ustawień.

Ostatnia edycja:
Działa bez ale.

Miałem już napisać, że żenada i chyba jezus pokarał mnie za ten pre-order, ale przez dwie godziny pojeździłem i pochodziłem z telefonem no i zaczął działać... Najpierw zauważyłem, że w trybie debugowania zaczął wykrywać puls a potem sprawdziłem na aplikacji i tez działa. W sumie mogłem przez chwilę nie żyć, ale tego się nigdy nie dowiemy...

Powrót