• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Łufer roz.... system , przetFornik z resztą też :biggrin: pomyśleć że takim sprzętem + unitra ws442 nagłaśniają sztachet party :lol:

A nie do dałem i kolumna troj drozna bass, bufer lub wufer nie bardzo go rozumiem 😂😂 I ten ostatni gwizdek 😂😂😂 i filtr powietrza😂😂😉

Nieco serce zabolało jak używał trzeciej kończyny.
Jak na moje oko Autor filmiku tak do końca idiotą nie jest.
Świetny reżyser raczej;)
Zna się na rzeczy i wie jak prowokować do dyskusji he he he))

Tego typu projekty jakoś nie budzą we mnie sympatii. Dla mnie liczy się oszczędne użycie materiału z którego się tworzy i uzyskanie pożądanego efektu. Tego typu projekt jest przeciwnością tej filozofii i pomimo że to co gość zrobił jest niesamowite jak na DIY, to jednak chodzi po głowie myśl, czy oby na pewno trzeba było na to zużyć prawie 3 tony aluminium ?
Myślę, że jakby dać to samo zadanie np inżynierom budującym rakiety kosmiczne to zużyli by 100x mniej materiału i uzyskali równie dobre efekty i to by było godne podziwu i naśladowania.

Tylko że koszt pracy tych inżynierów mógłby przerosnąć koszty tej jednostkowej budowy.

Powrót