• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Tylko to miałeś i na tej podstawie oceniasz wszystkie głośniki SB? :)

Kup sobie 15-stkę alu, do tego 29SDAC i wtedy zmienisz zdanie.
Tylko zwrotnica musi być poprawnie wykonana i pod Twoje ucho.

A jakie modele miałeś w rękach i co z nimi robiłeś że tak piszesz?
Poza tym bez przesady. Tak to napisałeś jakbym obraził papieża ;) .

- - - - - aktualizacja - - - - -

Tylko to miałeś i na tej podstawie oceniasz wszystkie głośniki SB? :)

Kup sobie 15-stkę alu, do tego 29SDAC i wtedy zmienisz zdanie.
Tylko zwrotnica musi być poprawnie wykonana i pod Twoje ucho.

Ok. Źle napisałem. Zawiodłem się na tych głośnikach co wymieniłem. 29SDAC słuchałem. Nie moje granie. Lubię metalowe kopułki które nie są ostre. Jak np. seasy prestige.

Ostatnia edycja:
Poza tym bez przesady. Tak to napisałeś jakbym obraził papieża

Nie miałem takiego zamiaru, ale podejrzewałem że miałeś w rękach tylko kilka z nich i to nie tych najlepszych.

Ok. Źle napisałem. Zawiodłem się na tych głośnikach co wymieniłem. 29SDAC słuchałem. Nie moje granie.

Więc tylko go słuchałeś?
Sam się nim nie bawiłeś?

Reklamujecie ten głośnik, tak że chyba się skuszę.

Jest dobry i w miarę tani, więc jest dobry podwójnie ;)
On jest tańszy nawet od STX-a 250-PCX.

Oczywiście że to nie jakiś tam Hi-End, ale w tej cenie ciężko znaleźć konkurenta.
Z nim to tak jak kiedyś z Wavecorami jak kosztowały 170zł... teraz kosztują 2x tyle i raczej wolał bym już Scana HDS.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Marian, a słyszałeś może mw13?

U Lusztiego słyszałem jakąś 13-stkę, ale która to dokładnie tego nie wiem.
U Niego grało to fajnie, ale tam był Beryl na wysokich i on robił całą robotę.

Nie miałem takiego zamiaru, ale podejrzewałem że miałeś w rękach tylko kilka z nich i to nie tych najlepszych.
Nie przeczę ale o głośnikach SB obojętnie jakich ciężko jest znaleźć słabą opinię, a okazuje się że wszystkie takie świetne nie są tylko te "wybrane".
Więc tylko go słuchałeś?
Sam się nim nie bawiłeś?
Nie. Sam się nie bawiłem, ale ja nie lubię szmacianych kopułek. W ogóle. Dla mnie musi być aluminium ;) .

Ostatnia edycja:
kiedys juz pytalem w innym temacie ale nie pamietam gdzie

jakie trwale plecaki polecacie?
taki miejsko-rowerowy

brugi po 5 latach rozsypal sie :(

Do 100zl polecam B"twin ROCKRIDER MTB 520 6 L z bukłakiem mam od 2 lat i służy dzielnie , tani zgrabny na dojazdy do pracy na rowerze idealny lub na skromne zakupy lub na wycieczkę .
Jak troszkę większy i jak lubisz militarne klimaty to polecam z firmy Texar robią repliki wojskowych plecaków bardzo pojemne i wytrzymałe , jak chodzę na wykopki to taki o pojemności 32 litrów zmieści złożony wykrywacz metali , saperkę i kilka piwek i jeszcze zostaje trochę miejsca :D

Burton. Dzieciakowi do szkoły kupiłem w sumie jako tornister. Wiadomo książki ciężkie i twarde a i ciska gad takim tornistrem po całej szkole. Trzy lata i żadnego śladu zużycia. Pozdrawiam.
PS Ja z produktów firm typu Brugi i Hi tec jeszcze nigdy nie byłem zadowolony. Dlatego teraz ich nie kupuję.

956b0596a9f2a9e676ceecc142b0029e_1563811707.jpg

Kiedy dałeś kilka lub kilkanaście tysięcy za kable zasilające które wyrywają gniazdko ze ściany a później się okazuje że 40 lat temu Pan Mieciu w domu położył instalacje z Aluminium.
Pozdro dla kumatych dla gamoni muka :D

https://elektrykapradnietyka.com/31288/dramat-audiofila/

Ostatnia edycja:
Powrót