Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gdyby ktoś wpadł na głupi pomysł i chciałby robić zamówienie w digikey to odradzam
Hym, właśnie kończę kompletowanie zamówienia i miałem wysyłać w tym tygodniu. Ostatni raz gdy zamawiałem to na fakturze
ktoś długopisem podopisywał tłumaczenia w niektórych pozycjach, niekoniecznie prawidłowe. Zapewne na potrzeby odprawy.
Wiesz już, czy będziesz miał jakieś opłaty dodatkowe? Hucpa jakaś normalnie. Niektóre rzeczy są tylko w digikey.
Czekam cały czas... Dam znać.
W którym markecie w GDA docinają MDF?
Dzięki. To doliczenie kosztów przesyłki to pewnie na potrzeby obliczenia VAT, gdyby było wyszczególniona darmowa na fakturze to pewnie by nie było problemu. Ja tam bym dzwonił/pisał do Digi-Key Polska gdyby UPS próbował obciążyć jakąś wymyśloną kwotą. W końcu kupujesz z założeniem, że przesyłka jest bezpłatna. Przesyłkę miałeś "UPS Worldwide Saver"?
Kiedyś z digikey taką wskazówkę dostałem:
"Odnosnie wysyłki, polecam wybierać opcję : UPS World Ease, ponieważ upraszcza ona odprawę celną dzięki grupowaniu wielu przesyłek wysyłanych do jednego kraju lub do krajów Unii Europejskiej w jedną."
Ale i tak nigdzie się nie dawało tego wybrać przy skłądaniu zamówienia.
Ciekawa instrukcja dla prawdziwych hardkorowców audiovoodoo https://tonskladowy.pl/artykuly/jak-poprawnie-sluchac-plyt-cd-poradnik-audiofilski/