Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zna sie ktos na glosnikach przenosnych?
chrzesniak wymarzyl sobie przenosnego w moro
https://www.mediaexpert.pl/glosniki...-7kfSm_p2tBR5GzWEk1mzVz2yhMcvzq1iI9_6tGqDHIUc
ale to troche drogie :/
znajdzie sie cos dobrego za rozsadniejsza cene?
Livigno :flapper:Panowie, gdzie najlepiej kupić perfumy w dobrej cenie?
Chodzi mi o pewność że są oryginalne.
Panowie, gdzie najlepiej kupić perfumy w dobrej cenie?
Chodzi mi o pewność że są oryginalne.
Możesz połączyć z nartami. A litr wyskacza 8 eu :thumbsup: A tak na poważnie to jeśli chodzi o zakupy w necie to raczej celuj w sklepy, które mają również sprzedaż tradycyjną.Do Włoch po perfum nie pojadę![]()
No i wszystko się wyjaśniłoE.. spokojnie mozna krecic filmy aparatami... wiele osob.. nawet na niezłym technicznie poziomie tak robi....
No ale wszystkie obiektywy AF pod nikona są z silnikiem. Więc gdzie problem? Ja widzę tylko jeden, ale ogólnie dla wszystkich szkieł z silnikami, czyli kwestia kalibracji FF/BF. Bo jeśli korpus sobie kręci, to problem nie występuje. Za to występują różne inneżeby automatyka działała potrzebne są obiektywy z silnikiem
Święta prawda o której przekonałem się jak kupiłem pierwszą L-kę w miejsce kitowego szkiełka które było dołączone do mojego Canona.Obojętnie czy lustro czy bezlusterkowiec szkło to większość sukcesu