• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

spot DIYaudio i audiomanii u takero

spot DIYaudio i audiomanii u takero

• 8-9 września

Głosów: 0 0.0%
  • 15-16 września

• 22-23 września

• 29-30 września

• inny (sprecyzuj)

• Łącznie głosujących
    0
no raczej samochodem;)

[ Dodano: 2007-09-03, 18:42 ]
1. Noggero
2. mIKI
3. Pan_membran
4. Pawel S
5. UKA
6. przemo-lukas
7. LukaszN
8. otiz21

skopiowane z aundiomanii i...
juz jakos to wyglada:)

Niestety ja jednak odpadam :( Okazuje sie ze termin mi jednak nie sprzyja

1. Noggero
2. mIKI
3. Pan_membran
4. Pawel S
5. UKA
6. przemo-lukas
7. otiz21

takero, mam pytanie,czy można liczyć na obecność Irka?Bo jeśli tak to chyba będę musiał choć na 5 min. pojawić się ze swoim sprzętem.

Wczoraj dowiedziałem się dość nieprzyjemnej rzeczy - ładnych pare dni temu - te ostatnie burze połączone z porywistym wiatrem zrobiły mi z sufitu to:

Ojciec nawet zrobił foty, tylko zapomnial mi powiedzieć zarówno o tym jak i o przyszłym łikendzie na który zamówiona jest ekipa remontowa która ma się z tym uporać jakoś, szczególnie że niby już ostatni możliwy termin bo raz że zaczynają się przymrozki, a dwa że o budowlańców teraz trudno :/
W oczywisty sposób koliduje to z terminem spota :/
Zresztą zaraz tam pojade i samemu popróbuje z tym powalczyć, aczkolwiek ja dziury w dachu nie naprawie raczej ;]

czyli zmieniamy termin czy wogole rezygnujemy??
a moze wpadniemy wczesniej i poswiczymy troche inne DIY?? :lol:

Powrót