• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

spot DIYaudio.pl na 15 lecie istnienia

Status
Ten wątek został zamknięty.
Zrobimy tak.
Mix pierogow zamienie na miesne, gdyz z tego co info dostalem - nie kazdy lubi np ze szpinakiem, serem itd.

Piatek; obiad 15, kolacja 20
sobota: obiad 14, kolacja 19
niedziela: obiad 14

Na miejscu postawie browar, pizze jak cos tam maja - nikt nie bedzie glodny.

Tomek, ten browar i to nie jeden, to raczej tobie się należy. Ode mnie na pewno masz :)
Ja i Meteo (o ile jedzie ze mną, ale na razie tak deklaruje) w piątek dotrzemy dopiero przed kolacją

Ostatnia edycja:
Ponownie dzięki za wpłaty.
Przypominam ze to impreza otwarta, jak ktoś chce przyjechać z poza listy to zapraszamy na pogaduchy ;)

Najlepiej ze sprzętem wpaść ;)

Słuchajcie mam monitorki, co prawda nie skończone ale mogę zabrać.
Excele z tweeterem dynaudio
Nieskończone bo maja jeszcze zwrotnice nie poskładane.
Cewki mam ale kondow chyba nie.

Jak LuSzTi bedzie miał jakieś elementy to mozna poskładać i posłuchać

Zabrać?

Pewnie.

Coś czuje że to będzie fajny spot, podczas którego będziemy kreować dźwięk, a nie tylko słuchać gotowych konstrukcji :thumbup:
No i dobrze, może te konstrukcje pojadą na AVS i tam zaprezentują się jeszcze lepiej, bo będą już "osłuchane" przez wiele osób, oraz dopieszczone pod względem barwy dźwięku.
Wiadomo że potem i tak pomieszczenie i reszta sprzętu zmieni ten dźwięk, ale lepsze to niż samemu kreować dźwięk pod siebie, a potem mieć nadzieje że pozostałym ludziom też się spodoba.

Od której godziny w sobotę będziecie na chodzie? ;]

Zależy o której w piątek pójdziemy spać :biggrin:

Mogę wziąć kolumny A.R.E.S. Collumn II by Elac do pomodzenia jak będzie sprzęt i jakieś części do zwrotkowania.
Będzie można sprawdzić jak można poprawić takie kolumny.
Te Aresy są na Vifach D25AG-05 i P17WJ-13.

Co do transportu.
Będę jechał z okolic Białegostoku w piątek około południa start.
Jadę kombiakiem zabrać kogoś lub jakiś sprzęt?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót