• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

SPOT Diyaudio

Reakcji
14
Ze wzgledu na dość spore zainteresowanie temat pozwalam sobie założyć osobny topic w którym ustalili byśmy pewne szczegóły wraz z konkretnym terminem.
Myślę że w gre wchodziły by miesiące czerwiec,lipiec ewentualnie sierpień.
Jeśli ktoś z Was mam ciekawe propozycje prosze je tu przedstawiać.

Jest to próba zorganizowania takiego spotkania i tylko od Was zależy czy coś z tego wyjdzie.
Ewentualne umawianie sie w sprawach dojazdu do mnie prosze załatwiać bądź przez PW czy GG aby nie potrzebnie nie zaśmiecać tematu.

ja mam szkole do konca czerwca wiec jezeli juz to lipiec - sierpien sie chetnie z vip'em pokaze u ciebie ;]

Mysle ze czerwiec jest ok.
Postaram sie dogadac z MakriemW, di_zibim i GRZESKIEM

Tylko umberto dwa dni muszab yc bo my bedziemy mieli okolo 350 kilometrow
i ciezko by bylo w jeden dzien zrobic 700 km (co nie jest porbleme tylko czasu szkoda)

no wlasciwie mamy juz wakacje, jak sie ma sprawa ogolnopolskiego spota? powoli trzeba ustalac o jak i kiedy zeby kazdy mogl zarezerwowac sobie czas;]
EZO, jak masz bude dla tiwa bierz go, moze nawrocisz kilka osob;]

J atez mam już wakacje:] I jakby spot był dłuższy niż kilka godzin moz edało by rade jechać :] Może zaoncze do tego momentu mojego wzmka to go wezme.

Nom, prawie wszyscy maturzysci maja juz wakacje.
Trzeba ustalac termin:D
TO spot juz bankowo u Umberta tak?

No chyba na to wygląda...;)
Co do terminu to w czerwcu może być nie ciekawie,mam pare komunii.Może lepiej jednak w lipcu?
No i sprawa organizacyjna,spanie,jedzenie,picie.Tu trzeba jakoś sie zgadać,ustalić.
I najwazniejsze,gdzie sie podział SW?Bez niego lipa wyjdzie.

ternim - wazne aby ustalic wspolnie i wczesnie aby kazdy mogl sobie wczesniej zaplanowac co i jak.
spanie - wspominales ze masz jakies pomieszczenie duze;P kazdy bierze spiwor i jazda;]
jedzenie, picie - albo zrzutka, albo kazdy bierze cos ze soba, ale z tym to roznie zawsze bywa;P
SW no wlasnie tez sie zastanawiam... dawno go nie bylo...;|

Jak na razie ja go poszukuje bez rezultatów bo ma moje glosniczki na przechowaniu a akurat potrzebne są ;) Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie, gdzie jest SW!?

Mi się zdaje, że go zasypaliście głośnikami tak, że teraz nie może dojść do kompa :D

Dziś była mała próba :D
Viper,Takero i ja.

f5c5e2943e3d2d3cmed.jpg

http://dzielo.viper.a.patrz.pl

co do spota to mnie tez osobiscie bardziej by pasowal lipiec i to jego druga polowa...

Budzik, To na fotce to moje ciągle nie ukończone HDSy164 +D27. Na powietrzu dopiero można było odczuć że raczej potwory to to nie są... Chociaż o dziwo grały jakoś troche lepiej niż w domu u Umberto, co pewnie było wynikiem dość "ciężkiego" akustycznie pokoju.

Z drugiej strony Lanzar Takero całkiem ładnie "łupał" :P
Szkodza tylko że ta jego hajenodowa obudowa nie została uwieczniona przez Umberto..

No i jeszcze Tico Takero wypchane po dach dwoma subami i dwoma Tubami od ARZ :D

Z drugiej strony Lanzar Takero całkiem ładnie "łupał" :P
łupał bo strojony za wysoko :P
a do tego za mały wzmak + odcięcie na 200hz na wzmaku ;]
wrzuce deche do środka i zobaczymy jak to będzie :)

A co do fot tikacza to jeszcze nic straconego :)
wóz stoi ciągle zapakowany w garażu więc zaraz podskocze i zrobie pare fot :)

Powrót