• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

SPOT Diyaudio

Wróg sie nie da :mrgreen:
audiomania2rw6.gif

Takero i wiele osób chyba nie zna przyczyn dla jakich pwstała audiomania i myślą że audiomania to wyalienowana grupa osób z diyaudio a tak naprawde osoby które tak sądza są wyalienowane umysłowo ze społeczeństwa ... no tego naszego :mrgreen: CO nie zmienia faktu ze spot bedzie promowany jako spot audiomani ;)

Może kiedyś wkońcu fora się połączą żeby niebyło wiecej tomów mitologi i wtedy już cos bedzie ciekawiej :mrgreen:

Budzik napisał:
Może kiedyś wkońcu fora się połączą żeby niebyło wiecej tomów mitologi i wtedy już cos bedzie ciekawiej
oby nie.
Budzik napisał:
Takero i wiele osób chyba nie zna przyczyn dla jakich pwstała audiomania i myślą że audiomania to wyalienowana grupa osób z diyaudio a tak naprawde osoby które tak sądza są wyalienowane umysłowo ze społeczeństwa ... no tego naszego
Budzik, doskonale czytasz mi w myślach bo ja tego tematu nie poruszyłem ;]
ŁukaszN napisał:
Wróg sie nie da
wrogów będziemy eliminować :P
Budzik napisał:
CO nie zmienia faktu ze spot bedzie promowany jako spot audiomani
spot będzie promowany pod nazwą "Audio Show" ;]
Niestety jesteście 100lat za mudzynami bo spoty już od dawna organizujemy , tak samo koszulki już dawno mamy :P

a teraz koniec OT i wracamy do tematu pt. "SPOT Diyaudio".

Powrót