Nie wiem czy dobrze zestroilem
Za mało wytłumienia... widzę szczelinę przez którą będziesz miał widoczność w lusterku wstecznym.
Wypchaj to czymś jeszcze, np. skrzynką browarów, bo widzę że jeszcze się zmieści

Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wiem czy dobrze zestroilem
P.s. Luszti, w Twoich monitorach na górze jest Bliesma?
P.s. Luszti, w Twoich monitorach na górze jest Bliesma?
Jeśli porównywać Vifę NE180 do Satori MW19 to: - Satori ma większe Sd o 20 cm^2, - Satori wg mnie jest żywsze, - Satori zejdzie niżej, - wg noty Satori Xmax ma większe i nie zgodzę się z opinią, że kończy się szybciej niż Vifa, - Satori jest głośniejsze, - Vifa jest bardziej miękka w brzmieniu, Satori jest bardziej sterylne, zwłaszcza w brzmieniu na średnicy, - Vifa jest tańsza. Wybór zależy od wybierającego - co mu akurat jest potrzebne ![]() | ![]() |
tez o tym pomyslalemWniosek z tej imprezy?
Trzeba robić raz a porządnie, małe kolumny "nie grają", jak robić to duże i na dobrych przetwornikach
a ja przed 1 odlecialemOdsłuchy w piątek skończyły się przed 4 w nocy, taki jeden wpadł na salkę i nas przegonił