• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spot forumowy 2021

Status
Ten wątek został zamknięty.
O ! Widzę, że Rafał Ł. jest na spocie, poznaje jego kolumny na GDN 13/50/9 + bodajże aluminiowy Seas z WG ;)

Napewno dobrze się bawicie
W tym roku ie udało mi się dotrzeć.
Ale czy Zapwiedz z ubiegłego roku jednego z kolegów stała się faktem? Na foto nie widzę
​​​​​​.
​​​​
​​​​​"To na następny "spot" wpadam ze swoimi "maluszkami" i pokażę, jak grają PHL 1120, gdy da się im grać w komfortowym dla nich zakresie i że naprawdę dobre granie jest gorsze, niż naprawdę bardzo dobre granie ;-).
Muszę tylko ogarnąć jakiegoś dostawczaka :-)."

Dajcie jakieś foto

Chłopaki, dziękuję za spotkanie. Szczególne podziękowania należą się Łukaszowi za naukę pomiarów.

Mam natomiast małe zastrzeżenia. Proszę w przyszłym roku organizatora o zorganizowanie odpowiednią ilość perlatorów na kran [Micwoj], oraz podczas pomiarów zabrakło wobulatora :D:D:D

Ostatnia edycja:
Bez łaski, przywiozę sobie swój kran ;)

Przyłączam się do podziękowań dla Łukasza, bo kawał dobrej roboty zrobił, mi otworzyły się oczy na nowe tematy. I wydaje mi się że wszyscy skorzystali.

W ogóle panowie, jak zwykle super atmosfera, bardzo doceniam czas spędzony w waszym towarzystwie.

Dziękuję panowie za spotkanie.
Spot po raz kolejny udany (mimo tego że w tym roku było mniej ludzi).
Tym razem było więcej teorii i praktyki (pomiary) niż samego słuchania... ale to dobrze, przynajmniej głowa nie boli ;'(
Było dobre jedzonko, piwko, muzyka, humor dopisywał... czego chcieć więcej ;)

Łukasz, szacun za wykłady i cierpliwość podczas przekazywania wiedzy.

Tomek, dzięki za organizację.

Mariuszg73, witamy na pokładzie.

Reszta ekipy, dzięki i do zobaczenia za rok (może szybciej) ;^)

I na koniec jeszcze jedno zdjęcie:

Ostatnia edycja:
Pomyslimy nad terminem czerwcowym.
Poczatek czerwca - po komuniach, a przed urlopami.

Dlugi dzien, cieplo, drinki, dziewczyny z DVD i lasery.

Również dzięki za spota, chociaż byłem tylko 4 godziny.
Jak tam, robicie już karuzele do pomiarów?

Ja na razie na swojej domalowałem trochę brakujących kątów, a stand na kolumnę nadal się robi... ;P

Znalazłem chwilę żeby wejść na forum :) Dziękuję wszystkim za fajną atmosferę, a przede wszystkim Pogromcy mitów za to, że zechciał podzielić się wiedzą i poruszył sporo ciekawych tematów. Mam nadzieje że w przyszłym roku również uda się spotkać, być może w większym gronie :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót