• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spot u Umberto

pieprzona matura;/ watpie ze mi sie uda wyrwac;/ a czy ktos z wawki moglby mnie z dworca odebrac?:>

...i jeszcze...Systemik... posolic, popieprzyc, w koncu do tego co jest, jakas skromna tube "W" dopieprzyc!
Niech sie ze mnie smieja, co mi tam, tube typu "W" w domu mam. Co z tego, ze zdarlo mi tynk, nie przebije mnie zaden darloryj :P

Po burzliwych atakach na gg muszę rozjaśnic nieco sytuacje,nie będzie to kilomax,niestety,wiem i widze miny zawodu ale nie tak do końca tędy droga.
Będzie bardzo skromnie mocowo,skromnie calowo.Co nie znaczy że ubogo.Raczej tak akurat.Choc pewnie i tak ogółowi z pewnoscią nie dogodzę.No ale i raczej nie czas na to,nie jestem na to jeszcze przygotowany,ale ta chwila nadejdzie.
Jak narazie będzie namiastka efektu końcowego.Czy warto?Mnie się wydaje że tak ale sami ocenicie...

Ja jeszcze pomysle
Ewentulanie wyjazd w niedziele z samego ranca z Opola.
Oczywiscie z rzuta na paliwo.
Jeszcze dam znac bo dzien wczensiej tj 22 mam gminny zjazd OSP

Skoro Umbi nieco rozjasnil, to ja zapalam kolejna lampke - wlasnie wyladowalo cos u Umbiego na skrzynce, na papierze poki co, ale chyba wiemy jak to szybko u Umbiego sie przeksztalca w rzeczywistosc.

Dodam, ze jedno takie przeksztalcenie kresek w rzeczywistosc przynioslo nieoczekiwane skutki, to drugie powinno przyniesc jeszcze bardziej nieoczekiwane w sensie pozytywnym.

UWAGA UWAGA!!!!
Ustalone wstepnie co nastepuje:
Planowany wyjazd po godz. 15-stej,wszyscy chętni niech się zgadują z SW bądź Takero,nie bedzie problemów z błądzeniem.

[ Dodano: 2006-04-20, 08:51 ]
Daje jeszcze małą poglądówke jak dojechać.
I odrazu mała uwaga,w miejscowości Głuchów nie skręcamy w prawo na ślimak na Grójec,walimy cały czas prosto na Radom.Jak poniżej,za żółtymi strzałkami:

8snyvbqs0t4hu7aa.jpg

Po ok.3,4 km po lewej stronie,tuz za wiaduktem będzie stacja Lotosu (chyba Lotosu),dalej Automichał i Fiat,jedziemy nadal trasa prosto.Jak poniżej:

g51b12x1acigcgtc.jpg

I teraz uwaga,za stacją będzie łuk w lewo lekko pod górę i dalej następny wiadukt,przed nim jest zjazd na Końskie,i tak tez nalezy zrobić,czyli skorzystac z tego zjazdu:

9rfyuyeqfllvu39u.jpg

Od tego momentu mamy jakieś 500m (uwaga,zjazd jest podporzadkowany!) do następnego skrętu w prawo.

jkccn6cgwxs63y2i.jpg

Jak widać łatwo trafić.Postaram się jeszcze zrobić i wstawić fotke ostatniego odcinka tak aby nie było wątpliwości na które podwórko sie ładować.Ale to juz wieczorkiem.

Tak myślisz?No to ja jeszcze uproszcze i zachęce :)

No więc jak wspominałem,nie skręcamy na ślimak,śmigamy prosto jak na Radom

tzow4k7o6u7asp9x.jpg

Po drodze będa takie widoczki

742kqaa1geeb3lr4.jpg

I takie,po prawo stacja cpn,ale nie ta o której mówiłem,ta pojawi się kawałek dalej za prawym zakrętem

9wf19k6v3ukod86x.jpg

Mijamy wiadukt

264zfwg4puni248t.jpg

I po lewo wspominana stacja

ikyq4ubzs926qc04.jpg

Lecimy dalej,wspominany łuk w lewo pod górke

0o42u3ouxiy7wpoa.jpg

Zjazd na Końskie,walimy w prawo

0kgw7pz7x67kdo9t.jpg

Odcinek zjazdu

6et3sp5ffwshik5s.jpg

Tu ostrożnie

e03toebwdfhtqfhy.jpg

Zaraz skręcamy w prawo

udhy3wgnr7g4t2w5.jpg

No to juz tylko pare metrów

w05edh7c2gbn0lxy.jpg

Widać juz mój bajzel :D

2zsaoz3t6q5xkhu1.jpg

No i finisz

ydonuwj5a6egfij3.jpg

Podziwiam umberto :)
Co jak co ale jak ja bym tam przyjechał z Digitalem to wolalbym smigać na 1/4 mili po tej prostej :D

He,he,a najsmieszniesze to były zwalaniające auta.Bo aparat niemal non stop był na kierownicy.Jaja jak berety,a ja se pomykałem 60 na godzinke :D

walnij jeszcze jakis ladny transpartencik :D:D do niedzieli masz czas ;P...jak SW wezmie to co ma wziac to moze i ja wezme cos jak sie zmiesci zobaczymy...juz niedlugo ;P.... o ktorej twoja slubna bedzie miala nas dosyc :>?

Ha,ha,ha!Ślubna,łoj,powiedziała że jej w ten dzień nie ma,he,he!Ciekawe,oj ciekawe.Bo siakos w to nie wierze,po nocy nie będe jeździł ją scholowac do domu od mamusi :D

damy rade :) ..ja biore swoja babe :) mysle ze ja wyciagnie od mamci ;)
wszystko pod warunkiem ze samochod uda mi sie zrobic jak nie ...to jakis pozycze :)
biore swojego suba i kicka bass predatora do Ca mojego auta.

umberto, mapa dojazdu lepsza byc nie moze :) brawo!

Ano,cos je trzyma.Ale daje sie to wyplemic,Choć ja tego nie robię,wole ciągnąc kozyści :D

Oooo,alt sie mi zacina,kawa :/

Powrót