• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spot u Umberto

Nie slabe wino, jeno trening wieloletni :) (a ile razy porpawialem posta to loo..)

A sie dzialo, jak zaluje, ze tylko wirtualnie...

Tak,masz racje,obecnie z tym walcze,jak i z politurom.I za to sie jedna tak z lekka błyszczy.Ale będzie docelowo szyba.

Niestety wóz siadł mi bez przyczyny i dlatego nie mogłem być :/
Dopiero ok 20 go naprawiłem :/
Na szczęście daewoo to prosty wóz w obsludze - odłączyłem wszystko co się dało=
co było widoczne w komorze silnika, podłączyłem i zadziałało :D
Niestety za późno :/
No cóż ...

Umberto,wypowiedz sie na temat tych tub,co zmodyfikowane i jak to gra,reszta chyba zalana w trupa :P

takero, baty masz,wiesz? I co ja mam z tymi budkami robić?No ale dla ciebie przetrzymam,spoko.Ale żałuj żes nie był.Fajowo było :D
Tasior, ja się nie wypowiem,było by to mało miarodajne,wole o opinie bezstronne.

I dośc fajnie odjechało....
Ale odjazd tatusia...no nie,dostanie lanie jak go dorwie normanie,ech...trza było to widzieć ;]

I co ja mam z tymi budkami robić?
Grill się jeszcze pali ? :D
Nie no żartuje - coś się wymyśli :)
Viper, masz hej endowe dełu, różnica pomiędzy tico, a lanosem to jak pomiędzy 999 a stxem ;]
Tyle że moje pali 6l gazu ;]
Teraz najblizszy spot najbliżej po maturce :/

trza było to widzieć ;]
trza było film nakręcić ;]

No niestety - dla mnie wóz musi być ekonomiczny i dość tani w obsłudze...

a co tatus zrobil?? ja tatusiowi musze buziaka za podowzke dac ;P...niespodzianka byla niespodziewana jak to niespodzianka...:D...

umberto opowiedz bajke na dobranoc...:D... dran.. chcail mnie upic :D:D ale tatus mu nie dal ;P... oj w wakacje bedzie sie dzialo oj bedzie tylko tomasz niech przyleci.. bilet mu kupie :D

Viper, masz hej endowe dełu, różnica pomiędzy tico, a lanosem to jak pomiędzy 999 a stxem ;]

to rześ mi przysrał.. :P ale i tak po zatankowaniu pod korek na orlenie zaczął tak fajnie silnik przerywać itp.. dobra wacha bez dwóch zdań :]

Mówisz 6l/100? hehe, ja tam i spowrotem spaliłem około 7l a cisnąłem równo :P szczególnie w drodze powrotnej..

Kudłaty, to kiedy znowu sie zabieramy za tyskie?Ja do tej pory smaka szukam...
I nie myśl że sie wywiniesz od następnego razu,nie ma kudłatego= nie ma spotu i kropka ;]

Zara zara... mnie wlasnie z lotniska odebrali - o sssooo chocciii ? o ssoo chocciii? mam jakies omamy alkoholowe, ze gdzies jakis grill, jakies tuby, sluchac mi kazali, cos lecialo, wozili mnie.... lucciiee co za dzien...

umberto, następny spot musi być koniecznie 2 dniowy.. co by sie napić.. i mieć jak wrócić :P

następny spot musi być koniecznie 2 dniowy.. co by sie napić.. i mieć jak wrócić :P
Haha:D zgadzam sie:D

Powrót