• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Sprzedam] BSW, wszystkie modele, OKAZYJNE CENY !!

• Autor wątku Autor wątku eXe
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Przepraszam bardzo... ze ile? Napewno takie ceny? Nie prima?

Chcialbym takiego BSW184II.

Aha

Przeczytalem se. Dzieki wielkie. Kuzwa...

hehe :) a jak sie tak cieszyłem ze w końcu wyrwe sie z stx"ów lol

No ale cóz mielismy mała razrywke na forum hehe :)

Nie ma sie co denerwowac :P

No ja sie zawiodlem :) Kurde... nie czytalem tematu tylk ojak zobaczylem - mowie no mozliwe kuchnia :) heheheh.... Kawal sie udal.

mIKI no ja bym byl chetny na ten glosnik ze strony co podales ile przesylka z tamtad by wyszla??? wogole skad ta www jest?

Mało nie spadłem z krzesła jak przeczytałem ten toppic :) - jednak przyznaję. Kawał był nie smaczny ! No cóż... raz się żyje ;)

No cóż,ja sie tez dałem złapać na 184II ;]
Ale na otarcie łez podpowiem,fonik w łapke i dzwonic do Łodzi,jak sie ładnie pogada to nie kalkuluje sie z raichowskich promocji ciągnąć.Co prawda nie ma 184 za 270 zł ale za to dużo taniej niz oficjalnie.I czapeczke dają :P

esh0 a ty bys sie nei zdenerwowal... pisanie po kumplach czy ktos kase pozyczy... pytanie sie czy ktos tez nei chce... a tu nagle zonk...

Jak ktos wie z kad mozna kupic bsw 124II za 150zł to pisac:D

hardzio napisał:
no masz szczescie ze nie mieszkasz gdzies zaraz kolomnie bo bym cie musial odwiedzic z paroma kolegami co tez zlozyli zamowienie.....

[ Dodano: 2006-04-01, 15:07 ]
jak mi zaraz nie przejdzie to wysle tam kumpli http://i1.tinypic.com/sfe6tl.jpg

z nimi to juz nie przelewki :)
faktycznie ...ja mam jednego odatkowo i ja sam
nie lubie takich zartow ! post do zamkniecia!

koniec tego dobrego ;]
tylko teraz pozostaje spota u exe zrobić ;]
zaraz się doba kończy więc topic staje się nieaktualny :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót