• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sprzęt do 1000 Zl

teodor wyszlo na jaw ze zmieszcza sie glosniki 16cm wiec wszystkie opcje odpadaja.

Tym lepiej,wybór będzie większy:)

Na alle wiszą używane Morel tempo 6 w b.dobrym stanie za bodajże 350plnów,nic tylko brać.Albo nowe u-Dimy el comp 6 za 299pln z przesyłem.To dwa różnie brzmiące zestawy musiałbyś posłuchać obu.

slyszales je?
mozesz cos wiecej napisac?
Nie tylko słyszałem ,ale nawet je miałem i teraz żałuje że sprzedałem.Dobra góra i średnica,basu w sam raz jak dla mnie,pod wzmakiem i z wygłuszonymi drzwiami potrafią zadziwić nie jednego.W sam raz na początek przygody z ca.Solidnie wykonane to też ważne.

mile widziany minus od aku
jak nie to wzmocnij masowy od aku do masy
i nie oszczedzaj na dobrych konektorach ;)

Dzisiaj przyszedł do mnie GDN AA lecz niestety jest krzywo sklejony i cewka trochę ociera :/ Zawieszenie górne jest przesunięte na maxa w jedna stronę i tak jest sklejone ;/

Z fabryki tak wyszło, sam nie miałem pojęcia że tak to wygląda dopiero okazało się jak kolega odebrał paczkę, ja nie zwróciłem na to uwagi...

Sprawa już jest w STX'ie i mam nadzieję że szybko zostanie rozwiązana ...

Pozdrawiam

Dokładnie tak jak gucio pisze. Głośnik był własnie od niego i był nowy. Idzie na gwarancje wiec wszystko zostanie wyjaśnione.

---------- Post dodany o 12:15 ---------- Poprzedni post o 22:10 ----------

Głośnik powędrował w ręce STX. Teraz czekamy na ich ekspertyzę.

jezeli to nie jest jeden z prototypow to na bank byl grzebany
z montazu taki nie ma prawa zejsc

Nie zarzucaj mi, że w nim grzebałem bo tak nie było, napisałem że NOWY to NOWY.

A jak z STX'a taki nie wyszedł, ja nie grzebałem, kolega nie grzebał, no to może na poczcie odkleili i krzywo przykleili ...;)

Pozdrawiam

Powrót