Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Daj średniaka też cella czyli c90-6-724 będzie
do kompletu i bedzie spójność a na dół może coś od scana papieraka.
Focale grają bardzo fajnie i taki 6w3 potrafi kopnąć w nogawkę.
Albo dać coś z teca np.ls155 lub ls185.
Chyba że nowy woli sztywne membranki.
Popatrz jakie parametry mają kickbasy do auta a jakie woofery do domu.W takim razie Brax-y 3.1 Matrix kupione
co sądzicie o 18W/4531G00 bardzo dobrze ja znam w kolumnach ale czy CA sie sprawdzi ?
Tylko robiąc tak uwzględnij offsety głośników. Nie będziesz musiał robić bi-ampingu i korygować czas między głośnikami.Moja pierwsza myśl była utopia lub eton
może sie szarpnąć i kupić cały zestaw jak tu
bo są teraz na aledrogo fajne Bra-xy
http://allegro.pl/show_item.php?item=6907275714 (Brax Matrix 3.1 - średniotonowe 80mm - jak nowe !!)
żle nie wygląda
![]()
Tylko robiąc tak uwzględnij offsety głośników. Nie będziesz musiał robić bi-ampingu i korygować czas między głośnikami.
I przy takim ustawieniu pokusił bym się o pasywkę na TW i MID a woofery aktywka I korekcja czasu.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Ok. Tylko musisz sobie wtedy zrobić np. Arta w aucie pomiar centr akustycznych od mikrofonu (w miejscu gdzie masz głowę) do TW i MID i ta różnice wyrównać czasowo w procku. To samo do woofera.zwrotke pewnie zrobie aktywna do tego wzmak z dsp
Ja bym nie kombinował. Poszukał typowych wooferòw do CA i wsadził w wygłoszone drzwi.
I tak woofery będziesz musiał na procesorze od dołu odciąć.
Co przewidujesz na suba ?
Nie przesadzaj Infinity beta eight wejdzie. [emoji16]brak miejsca na sub ford focus mk3 kombi
woofery sa tak umiejscowione![]()
Nie przesadzaj Infinity beta eight wejdzie. [emoji16]
Moim zdaniem to słaby pomysł wzmak z DSP. Raczej osobno bym szukał.
Do procka jak by sygnał szedł po świetle nóż po rca.
Jak masz woofery nisko to polecam podczas strojenia filtrów ustawiać strome zbocza.
Ma tw i MID można dać łagodne.
Ale to i tak bym pomiar na zewnątrz strzelił gotowego słupka.
A robiłeś już w aucie ? [emoji16]Wiadomo, że pomiar i tak będzie robiony![]()