Tak z nudow patrzylem
jestesmy oczko wyzej niz audiomania
http://www.stat24.com/pl/ranking/index.php?p=2&c=9&s=125
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bo większy burdel się tu generuje,taka prawda.A audiomania jest dopiero na "wychowaniu",ale jak dalej tak pójdzie...idę szpachlować,szkoda nerwów :neutral:Chyba możemy sobie pogratulować. :]
no faktycznie troche dawno to bylo. ostatnio to chyba niewielka wzmianka o tubach. ale i tak z braku wolnego czasu (i checi) nie zaglebiam tematu.takero napisał:kiedy ostatnio dowiedziałeś się na forum czegoś nowego ?
:shock: mozna sie umowic na wizyte w wakacje?? :mrgreen:takero napisał:W ciągu jednej wizyty u Irka dowiaduje się wiecej o elektronice/zwrotnicach/akustyce itd więcej niż tu przez rok.
wg mnie stopien profesora ma sie znikomo do posiadanej wiedzy praktycznej. spotkalem sie kilka razy z przypadkami gdzie osoba o wysokim wyksztalceniu miala spore braki w wiedzy... (nie elektronika)Caleb napisał:niestety inteligencji nie ma zbyt wiele na swiecie (dlatego np nie tak latwo o tytul profesora - wystarczy porownac ile jest profesorow i nieprofesorow).
No niestety taka jest prawda ze wiedza zawarta na forum kończy sie na poziomie podstawowym. Mało kto chce wiedziec wiecej, a jak juz chce, to na forum tego nie znajdzie, bo tu poprostu trzeba praktykowac samemu a wyniki omawiać z kimś kto sie na tym bardzo dobrze zna. Sam powoli zaczynam to przerabiaćtakero napisał:W ciągu jednej wizyty u Irka dowiaduje się wiecej o elektronice/zwrotnicach/akustyce itd więcej niż tu przez rok.
| A tu już przesadziłeś, tak aroganckich i chamskich wypowiedzi tolerował nie będe. Takero | |
wiecej sie nauczysz z podrecznika czy od nauczyciela??marian napisał:Ja nie sadze ze od jednego czlowieka moglbym sie dowiedziec wiecej niz od tego co jest opisane na calym forum,no chyba ze nie czytasz tego wszystkiego i sam posiadasz mala wiedze to juz inna sprawa
Nie Tobie oceniać moją wiedze.marian napisał:Masz na mysli jakies nowinki tak? Ja nie sadze ze od jednego czlowieka moglbym sie dowiedziec wiecej niz od tego co jest opisane na calym forum,no chyba ze nie czytasz tego wszystkiego i sam posiadasz mala wiedze to juz inna sprawa.
| Koniec OFFTOPA ! Chyba każdy widzi jaki jest temat ? Dla zapominalskich
| |